Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

i5 3570 + GTX 970 - na ile starczy?

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, mam zamiar dokupić sobie nową kartę graficzną i chciałbym wiedzieć na ile starczył by taki sprzęt.

CPU : i5 3570

GPU : GTX 970

MOBO : MSI H61M-P20/W8 (wiem, słaba, w przyszłości mam zamiar wymienić na lepszą)

Ram : 8 GB DDR3 1333Mhz

No to jeszcze raz, na jaki okres czasu starczyłby mi ten sprzęt? Chociażby 4 lata?

Opublikowano

Trudno powiedzieć, wszystko zależy od tego jak technologia i silniki graficzne pofruną

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Trudno powiedzieć, wszystko zależy od tego jak technologia i silniki graficzne pofruną

No ja rozumiem, ale tak chociaż mniej-więcej ? Na pewno nie będzie to różnica 15 lat. 

Opublikowano

Czekaj już wyciągam swoją magiczną kulę... nie wiemy na ile starczy ze 2-3 lata to na pewno. Popatrz na takie części jak i5 2500k, czy gtx 660 mimo wieku dalej uciągną większość gier na co najmniej wysokich i 60fps. Karte masz dobrą, najwyżej będziesz musiał wymienić procesor, ale to tyle.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ale nikt tego nie wie, więc nikt ci nie powie. Można zgadywać.. może starczyć na rok na dwa albo na 5 lat, c**j wie

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...