Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack Na MorieS.pl i Arianea.eu

Wqon2k7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arianea.eu sa ale platne a inny ci nie zrobia a tamten drugi to szybko zmienili zabezpieczenia ;F

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

sa ale platne? daj linka do takich...

nie ma zadnych linkow tylko numery gg . ale nie podam ze wzgledu ze zrobia nowe zabezpieczenia .

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

nie ma zadnych linkow tylko numery gg . ale nie podam ze wzgledu ze zrobia nowe zabezpieczenia .

Trudno niech se robią te nowe zabezpieczenia, ja tam nikomu nie udostępniam, zapłacić mogę, podaj nr gg na pw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W c***a was robi a wy mu ufacie nie ma nic na ten serwer narazie mając tego samego technika co na invori więć zabezpieczenia są dobre/prywatne pisane pliki = dobry informatyk i mamy wh wszyscy

Opublikowano

W c***a was robi a wy mu ufacie nie ma nic na ten serwer narazie mając tego samego technika co na invori więć zabezpieczenia są dobre/prywatne pisane pliki = dobry informatyk i mamy wh wszyscy

Co ty pierdolisz to aż czytać nie mogę serio..

Nie działa - dla Gimbów nic nie działa :OxD

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

co masz za problem zrobić wh na mories.pl nie jestem informatykiem a straciłem na robieniu wh z 2 min bo pliki się pakował... chcesz to podaj jakiś adres wyślę ci link do pc i pc 2

Opublikowano

co masz za problem zrobić wh na mories.pl nie jestem informatykiem a straciłem na robieniu wh z 2 min bo pliki się pakował... chcesz to podaj jakiś adres wyślę ci link do pc i pc 2

Pw

Opublikowano

Kolejny bonzo hacker ;)

Damage Hack to nie program, są to ustawienia które ingerują w clienta i bazę danych danego serwera, podobnie jak pliki o wartości lua w Lidze legend.

Sam możesz taki napisać, musiałbyś się po prostu włamać do ustawień danego serwera.

Nikt ci takiego nie poda.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...