Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@jacekssj Po co wchodzisz, skoro nie będziesz grał? Żeby zabrać innym nagrodę?

@Juzio1243 No to mi przykro ;/ W każdym razie My będziemy mieli póki co reklamę u YouTubera mającego 1700 widzów, później u większego, tak 7-10k :) 

Pozdrawiam.

Opublikowano

@jacekssj Po co wchodzisz, skoro nie będziesz grał? Żeby zabrać innym nagrodę?

@Juzio1243 No to mi przykro ;/ W każdym razie My będziemy mieli póki co reklamę u YouTubera mającego 1700 widzów, później u większego, tak 7-10k :)

Pozdrawiam.

Przykro mi ale nie dość że chamsko odbiorę ta nagrodę to jeszcze ją wykorzystam.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Przykro mi ale nie dość że chamsko odbiorę ta nagrodę to jeszcze ją wykorzystam.

O ile uda Ci się wejść! Mimo to życzę powodzenia ;)

Opublikowano

O ile uda Ci się wejść! Mimo to życzę powodzenia ;)

Czyli na wstęp już bana mam? Aha czyli widzę że nie ogarniesz tego serwera. Tak po za tym mam inny nick więc to ja ci życzę powodzenia xD

76561198266836735.png

Opublikowano

Czyli na wstęp już bana mam? Aha czyli widzę że nie ogarniesz tego serwera. Tak po za tym mam inny nick więc to ja ci życzę powodzenia xD

Nie, nie masz bana :) Sformułuję to tak: O ile Ci się uda wejść jako jeden z pierwszych trzech graczy :D

Opublikowano

Nie, nie masz bana :) Sformułuję to tak: O ile Ci się uda wejść jako jeden z pierwszych trzech graczy :D

W piątek o 17 easy akurat na kompa będę wbijał.

76561198266836735.png

Opublikowano

Prezentacja ładna, ale wszystkie grafiki zerżnięte z neta :/ Myślę, że wpadnę na serwer i zobaczę co i jak.

Opublikowano

Prezentacja ładna, ale wszystkie grafiki zerżnięte z neta :/ Myślę, że wpadnę na serwer i zobaczę co i jak.

Pierwsze tło to spawn z serwera, reszta była dobrana przez grafika i wygląda, jak wygląda ;d

Opublikowano

Bardzo ładna i estetyczna prezentacja skłoniła mnie aby sprawdzic serwer. Okazał się nad wyraz dobry. Widać, że administracja się przykłada i dba, aby gracze dobrze się tu czuli. Przede wszystkim świetnie wygląda mapa. Polecam.

images.jpg

Opublikowano

Bardzo ładna i estetyczna prezentacja skłoniła mnie aby sprawdzic serwer. Okazał się nad wyraz dobry. Widać, że administracja się przykłada i dba, aby gracze dobrze się tu czuli. Przede wszystkim świetnie wygląda mapa. Polecam.

Jak możesz wiedzieć, że administracja przykłada się, dba, oraz jak sprawdziłeś serwer skoro jeszcze nie wystartował?!

Opublikowano

Cześć,wreszcie ten serwer survival na który czekałem,już jutro otwarcie mam nadzieję że to ja wygram tego vipcia ;)

Pozdrawiam Wolfwarper ( bede grał na nicku CyrCus )

Opublikowano

Cześć,wreszcie ten serwer survival na który czekałem,już jutro otwarcie mam nadzieję że to ja wygram tego vipcia ;)

Pozdrawiam Wolfwarper ( bede grał na nicku CyrCus )

No to życzę powodzenia z vipem :D Trochę się naczekałeś :P Ile? 2msc? 

Mrotek z okazji startu serwera kupił nową premkę :P Nick: Mrotek

Opublikowano

Naprawde polecam!

Co prawda są małe lagi ale grac się da

Jest takze rekrutacja

Naprawde polecam, spoko administracja, Własna strona 

Nic dodac nic ujac

Opublikowano

Cześć,mówiłem że wejde na serwer i wszedłem,serwer wydawał mi się taki pusty,lecz gdy sobie pograłem tak godzinke w samotności wbili wartościowi gracze i można było się pośmiać,Serwer jest bardzo ciekawy oraz rozbudowany,Były chwilowe lagi ale były one spowodowane DDOSAMI,Jak już mówiłem na serwerze można sobie spokojnie pograć,administracja jest na wysokim poziomie,Nie traficie na cheaterów,już 1 gracz został zbanowany jakieś 30 minut po otwarciu serwera więc zabezpieczenia są bardzo dobre i praktyczne.

Mam nadzieje że zostanę NAJLEPSZYM wojownikiem,oraz że moja gildie dosięgnie szczytu.

Pozdrawiam CyrCus

Opublikowano

Naprawde polecam!

Co prawda są małe lagi ale grac się da

Jest takze rekrutacja

Naprawde polecam, spoko administracja, Własna strona 

Nic dodac nic ujac

Lagi przeszły, już wszystko się unormowało i na spokojnie można grać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...