Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osu cheaty AQN, jak być undetected ?

Fr0st Master

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem zakupiłem czity na "www.theaquila.net" ,a mianowicie osu!relax, osu!timewarp i teraz moje pytanie kieruje do osób które ogarniają sprawy "jak być undetected i co trzeba zrobić by peppy nie wykryło nic", wiem że są posty na "www.theaquila.net" na ten temat, lecz nie za bardzo z nich rozumiem co mam robić :/

Jeżeli ktoś ogarnia te sprawy, co zrobić itd. bardzo proszę niech poda jakiś kontakt, żeby mi to bardziej rozjaśnić (będzie mi o wiele prościej zrozumieć te całe VPN i te inne ustrojstwa),

W zamian za pomoc dostaje odemnie również dostęp do tych czitów m.in. właśnie osu!timewarp, osu!relax, osu!Enlighten, osu!auto :)

Raczej w dobrym dziale umieściłem post, gdyż nie znalazłem żadnego działu odnośnie cheat/hack do osu.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1412895-unban-na-osu-lepsza-wersja/#entry11986622

To co tutaj + File Pumper (w nim zmieniasz wielkość każdego cheata do 4-5mb)

Oczywiście nazwę hacków zmieniasz żeby nie było.

Zmień sobie na nazwy instalek np. Overwolf Installer czy coś ;d

A czy mam gdzieś schować ten plik do folderu który sobie stworze np. Mozilla Firefox ,a plik będzie sie nazywał firefox.exe to go włożyć do tego folderu lepiej, czy to nie ma znaczenia?

I czy jak będe korzystał z twojego poradnika to przy okazji zdejme ban'a ? Bo przez własną głupote gdy myślałem że wszystko dobrze zrobiłem i tak dostałem restricted mode ;/

Opublikowano

Tak, schowaj go tak, żeby administratorzy nie skapnęli się że to jest hack. 

Przy banowaniu otwierają listę twoich procesów i patrzą co jest uruchomione :D

A i tak, dzięki mojemu poradnikowi ominiesz bana (twoje zbanowane konto dalej będzie zbanowane ale będziesz mógł zrobić nowe ;))

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...