Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System anty-zarabianiu na skrzynkach - nadal działa?

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, czy system wymieniony w temacie nadal działa? Chodzi mi o to, że gdy zbieram boxy na bitewnych powiedzmy 10h to po tych 10h z boxów będę otrzymywał tylko 50% nagród czy jakoś tak?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Admini kiedyś pisali, że jest to wyłączone ALE ktoś z epvp robił dość obszerne i długie statystyki i okazało się, że to działa i sporo utrudnia.

2rc8k5i.png

Opublikowano

No bo właśnie od kilku długich godzin latam po 4-2 z petem i od ponad godziny nie dostałem uri, ani energii do wrót. Cały czas tylko kredyty i ammo x1/x2..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Dostawanie URI zmniejsza się po jakimś czasie. Sam jak latam na klikaczu to zbiera mi maxymalnie do 45k uri i później są to ilości od 50 max 100 i to na jakiś czas tylko.

Opublikowano

Żeby znowu dostawać normalne ilości URI musze przestać grać czy przestać zbierać boxy?

Trochę pobij alieny i potem znów wróć do zbierania. Polecam lecieć na boxy z powielaczem. Na sucho to się średnio opłaca ;-)

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

To ciągle działa i będzie działało, kiedyś kolega testował i zamiast 1h wychodziły mu 2h tego całego systemu (po 2 godzinach zaczynasz mieć mniej uri.). Cała ta informacja o usunięciu systemu skrzynkowego to fake, a niektórzy i tak będą bronić gier BP chociażby nie wiem jak bardzo, by graczy wyruchali. Oczywiście nie piszę, że moje info jest jakoś dokładne, ale to że tego systemu nie ma to zwykła bujda.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...