Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do ludzi którzy chetuja na torniejówkach

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie chciałbym sie dowiedzieć jaki jest powód zjeby genetyczne ze uzywanie chetów w CS a tym bardziej na turniejówkach czy to jest jakies przedłużenie c***a? sami jesteście scierawmi to musicie sobie sciągnąc ułatwienie i wtedy po wygranym meczy pizganie niemca po kasku czy jak? bo dla mnie to nie zrozumiałe, zabijasz dzięki cheatom a bez tego jesteście jebanymi ścierwami co by z silvera nie wyszły  i gdzie w tym sens? kolega w szkole sie chwalicie jaka ranga i wtedy oni bija was po niemcu? bo k***a dla mnie to jest takie zjebane ze nie wiem.... to jest gra w której dzięki cheatom nic nie osiągniesz materialnego, to jest gra pod zabawe, nic na tym nie zarobisz[ wiem uzywanie botow w grach mmo bo jaks sie zgadza] lecz tutaj to jest totalne zjebanie umysłowe.

Prosze nie usuwać tematu i niech te scierwa sie wypowiedzą jaki maja cel w używaniu haxów.

Sorka za ort w temacie lecz już zmienić nie moge

Opublikowano

Cheaty = szybki boosting = szybki zarobek, więc nie mów, że nie mają nic z tego.

Korzystają to korzystają, nie jest to powód żeby porównywać ich z innym narodem. Aktualnie to problem masz ty, a nie Ci którzy cheatuja.

Opublikowano

Nie rozumiem po co spina pupki. Co miesiąc a czasami szybciej są fale Vaców. Oni wydają kasę, kupienie konta + przedłużenie haxa - a ty tylko spinasz.

Opublikowano

Lecz kolejne pytanie idące po twojej odpowiedzi "boosting" nie rozumiem ludzi którzy z tego korzystają  bo co da jesli jestes silverem i ktos cie wybustuje na orzełka lub wyżej i tylko bedziesz j**** gry i naspadasz, tacy ludzi sa mentalnie zjebani moim zdaniem bo uwazają sie są nie wiadomo jacy a tak na prawde są gównami.

Racje tez masz ze dzięki cheatą zarabiają ale to tylko ci któzy kogoś boostuja, lecz są tacy ktorzy graja sami dla siebie.

Spinam bo mam przegranie ponad 1300h i boli mnie dupa jeśli staram sie jak najlepiej a w przeciwnym temacie jak wczoraj ziomek co ma 0,9h na koncie i cały team info [ w tym przypadku 5 polaczkow]

Opublikowano

Gram na haxach bo mam fun, proste?

Lubie patrzec jak ktos taki jak ty zaczyna sie spinac. Jak sie jedzie na rage i w polowie krzyczysz kocham to. Kocham patrzec jak sie wkurzacie. Mozna powiedziec ze to daje mi motywacje do dalszego czitowania.

Jedynie gdzie nie czituje to w turniejach (wole zagrac sam jezeli mam odpasc to odpadne) i jak gram z kolegami 1vs1 itd.

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Oni się podniecają z takich osób jak ty @silnybicu100 robią to tylko by wnerwiać *są wyjątki* więc nie przejmuj się tylko graj ;-; Ta mądra wypowiedź 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...