Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogaduszki oblegane butami

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie denerwuję. Jeśli sprawia ci to problem to po prostu omijaj takie tematy. Nie za bardzo rozumiem sens takiej krytyki. Jeśli ktoś potrzebuję porady to pyta i tyle.

Opublikowano

Po prostu jest to dla mnie dziwne, ja wchodzę do sklepu, przymierzam buty, jak są dobre to je biorę i bez większego pieprzenia, a tutaj do koloru do wyboru...

Opublikowano

Do tego dobrze sprawdziłoby się subforum "Moda", które już kilkakrotnie było proponowane.

Wątków o takiej tematyce jest więcej - nie tylko o butach, ale wyborze ubrań, czy fryzury.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Najgorsze jest to, że Ci ludzi za bardzo obchodzi zdanie innych. Za niedługo będą płakać jak ktoś im coś powie, co im nie pasuje i się zmieniać. Nie widzę sensów takich tematów, to autorowi powinny się podobać (to się tyczy tylko tych, którzy mają już jakieś buty wybrane i się innych pytają..). totalny bezsens

Opublikowano

Po prostu jest to dla mnie dziwne, ja wchodzę do sklepu, przymierzam buty, jak są dobre to je biorę i bez większego pieprzenia, a tutaj do koloru do wyboru...

Trzeba wyjść z domu i przeprowadzić konwersację z kasjerką, a to mogłoby się zakończyć niekontrolowanym wzwodem, ejakulacją lub zawałem z powodu stresu.

A tak zapytają się jakie buty są dobre, zamówią je i unikną sytuacji stresowej.

Beka z ludzi, co bez pomocy internetu nawet butów nie potrafią kupić xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Na tym polega dział "Pogaduszki" to nie jest Spam, bo piszę to każda inna osoba, każdej innej osobie podobają się inne buty, każdy ma inne wymagania. :)

Opublikowano

­Tak, to jest dział pogaduszki, czyli można pisać o wszystkim. Aczkolwiek pytanie się innych osób o wygląd butów tylko po to, by przypodobać się większości jest głupotą, którą wykazują się ludzie bez własnego zdania.

Opublikowano

Jestem neutralny ^^ Sam takich tematów nie piszę, bardzo mi nie przeszkadzają, czasami coś napiszę - doradzę komuś. Ja preferuję przymierzanie w sklepach. Wiem co kupuję :D ... Jakby nie było to każdy ma inny gust :)

Opublikowano

Do tego dobrze sprawdziłoby się subforum "Moda", które już kilkakrotnie było proponowane.

Wątków o takiej tematyce jest więcej - nie tylko o butach, ale wyborze ubrań, czy fryzury.

Właśnie miałam to napisać. Dobry pomysł - było proponowane i nie przeszło?  o.O

Mnie to osobiście nie wkurza - zresztą jak ktoś się interesuje modą to tym bardziej. :D

Opublikowano

Pewnie chwilowy trend, potem bedzie tak jak z filmami max 2 tematy na dzień wiec nie wiem po co robić co chwile nowe subfora. 

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...