Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie buty do 370zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak jak w temacie szukam butów które mógłbym sobie kupic. Maksymalnie ile moge wydac to tak okolo 370zł. Ubierałbym je głównie do spodni z zwezanymi nogawkami, dresy oraz krótkie spodenki. 

Opublikowano

Polecam buty za kostkę Supra Vaider lub Supra F14 czy nawet Supra ATOM.

Opublikowano

Supra jakos srednio mi sie podobaja, a co do tych zx fluxow  co jak bedzie np padal deszcz? wytrzymale sa?

Tak, sam posiadam Zx flux weave i są super na lato, bo jak wieje wiatr to czuć w stópkach go nawet :D a jak się zmoczą to nawet po nich nie widać, nie przemokły mi ani razu a stałem trochę na przystanku jak padał deszcz

­

zy95qg.png

Opublikowano

Supra jakos srednio mi sie podobaja, a co do tych zx fluxow  co jak bedzie np padal deszcz? wytrzymale sa?

Ja posiadam dwie pary tych butów, jedne to Vaider a drugie nie pamiętam, ale Vaider i tak naj.

Świetnie się noszą jak i wyglądają, polecam wypróbować.

Ja preferuję buty za kostkę, więc polecam jeszcze buty adidasa za kostkę lub DC (nie tylko za kostkę).

Opublikowano

Do dupy te buty, kumpel kupił niedawno i już szwy puściły i się rozklejają z tego co słyszałem. Buty z Croppa to mało warty materiał źle dobrany, za który trzeba zapłacić sporo kasy.

Ja myślę jednak, że to zależy od materiału, bo skórzane ci nie puszczą ... a w Croppie czy Housie nie wszystkie buty są takie same ..........

Firma "FILA" bardzo, bardzo dobra firma - Polecam <- Posiadam buty od nich na Lato od 3-4 lat i dalej są w pięknym stanie.

Te są też piękne :)

Oraz te Nike :)

http://www.sklep-presto.pl/product-pol-45245-Buty-deskorolkowe-mlodziezowe-Mogan-Mid-2-Jr-B-Nike-SB.html

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1-buty-nike-air-max-90-essential-dark-gr

Warto dorzucić 2 dyszki bo są z*******e, wytrzymałe i przewiewne.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...