Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I tura czy to sa jaja? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Juz lepszy Komorowski niż Duda taka prawda

Weź z takimi głupotami idź gdzie indziej... PO i PiS reprezentują praktycznie te same poglądy.

było wiadome że Duda i Szogun uzyskają największą ilość głosów..
Cieszy mnie fakt że Paweł Kukiz lokuje się na trzeciej pozycji to oznacza że za 5 lat zmienimy Polskę na lepszą.
Podniosą wiek emerytalny do 75 lat i wtedy starocie się przekona że należy głosować na kogoś innego z poza PiS i PO

To wciąż jedynie sondaż.

Opublikowano

Cieszy mnie fakt że Paweł Kukiz lokuje się na trzeciej pozycji to oznacza że za 5 lat zmienimy Polskę na lepszą.

Podniosą wiek emerytalny do 75 lat i wtedy starocie się przekona że należy głosować na kogoś innego z poza PiS i PO

masz racje, z nim to przynajmniej fajny kabaret jest

Pff za 5 lat to tego kraju już nie będzie na mapie.

Opublikowano

Polecam poczytać o tym, co może.

Co może? tu masz link  http://pl.wikipedia.org/wiki/Prezydent_Rzeczypospolitej_Polskiej

Może zgłosić projekt/ustawę/poprawkę ,która żeby wejść w życie musi przejść przez rząd.

a po za tym 

Powołuje/odwołuje/mianuje różnych ludzi, ale premiera wybiera sejm. Ministrów wybiera rząd. Prezydent może tylko podpisywać, to co mu podrzucą.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?t=26&v=TMnoZPiiBbU

To są jaja jakieś.. broniek i duda ??! serio k***a czy te k***y lemingowe nigdy się nie nauczą żeby na nich nie głosować??!?!? , jebane padalce naród za tępy.. ja wyjeżdżam jak wygra któryś z nich ..

szkolnym autobusem?

@topic

kiedy będą oficjalne wyniki na głównego aktora "Cyrku Politycznego"?

Korwin będzie miał zapewne więcej głosów niż w sondzie. stawiam że około 8%

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

To nie są oficjalne wyniki, najwięcej w tym temacie mają do powiedzenia osoby poniżej 18 roku życia (To mnie bawi), druga sprawa to taka, że 4% na Korwina (Smutek), 67% społeczeństwa, lubi być ruchanym w d*pe. Dziękuję dowidzenia.

To chyba sobie nie wyobrażasz jakby było gdyby rządził Korwin - wtedy to by Cię dopiero dupa bolała. 

Co do tych sondaży to mam nadzieję, że wyniki jednak będą podobne bo jeśli Komorowski się nie popisał to można dać komuś innemu szanse. :P 

Opublikowano

Duda współpracuje z Kaczyńskim i z Kościołem katolickim gdy dojdzie do władzy pewnie powiększy wpływy kościoła itp.

A Komorowski juz wiemy do czego jest zdolny. Z dwojga złego lepiej głosować na Komorowskiego

Opublikowano

Ogromna część głosująca to starsi ludzie, którzy nawet nie za bardzo wiedzą jaki kandydat ma program, tylko głosują w kategoriach typu ",lepszy od Komorowskiego, powiedział coś dobrego o Kościele, dobrze mu z oczu patrzy" itd.

Opublikowano

masz racje, z nim to przynajmniej fajny kabaret jest

nie bylbym taki pewny te starocie nadal beda glosowac na pis albo po a jak zapytasz dlaczego powie ze go lubi albo ze to jego imiennik chociaz typ ma na imie Henryk... Bedziemy wiecznie ruchani w dupe dopoki ludzie nie otworza oczu :) 

Opublikowano

To chyba sobie nie wyobrażasz jakby było gdyby rządził Korwin - wtedy to by Cię dopiero dupa bolała. 

Co do tych sondaży to mam nadzieję, że wyniki jednak będą podobne bo jeśli Komorowski się nie popisał to można dać komuś innemu szanse. :P

Czemu tak uważasz? Korwin jest niezłym kandydatem, ma super pomysły, tylko czasami jak coś palnie to płakać się chce. Na przykład, że moi rodzice, czy twoi, czy wszystkich, będą pracowali ze nędzne 800zł miesięcznie .. teraz za 1000/1200 niektórzy pracują...

Ale cóż jeżeli się okaże, że Duda będzie prezydentem to nic się nie zmieni. Jak pisałam 67% społeczeństwa lubi być ruchana w dupkę (Grzecznie mówiąc..)

Dajcie szansę, to przez te 5 lat, Polska zniknie z Mapy, według mnie Polska i tak już się sprzedała.

Opublikowano

­Przecież jest dobrze w Polsce, nie jesteś jakiś w c**j dobrze, ale kiedyś byliśmy w c**j daleko za Niemcami, a teraz jakieś 15 lat jeszcze i będziemy na równi z nimi.

Każdy z nas prawdopodobnie ma tutaj z 14-25 lat, macie telefony komórkowe, chodzicie do szkoły, macie ubrania, może niektórzy starsi z was mają już samochody, większość płacze że jest bida w kraju, jak połowa kraju to jakieś kibole bez wykształcenia i mówią że pracy nie ma. Ja mam 18 lat i spokojnie na miesiąc mam 2200zł , wystarczy mieć trochę oleju w głowię i nie być przygłupem. Komor był okej, poza tym u nas Prezydent to w sumie tylko do pokazu.

zy95qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...