Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I tura czy to sa jaja? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czas zapisać się na kursy językowe.

Mam nadzieje, że jednak oficjalne wyniki w 2giej turze pokażą kukiza. Jeżeli nie - kolejne lata ciemnogrodu :(

52287137559562145640.png

Opublikowano

Idioci głosują na idiotów.

Idiotów jest więcej niż ogarniętych ludzi

Tak się żyje tu na wschodzie.

II tura to będzie Komorowski vs Duda i myślę, że Duda wygra.

W sumie 700k urzędników +/- którzy zapewne głosowali na Dude/Komorowskiego.

Lenistwo Polaków którzy nie poszli na wybory sprawia, że Ci urzędnicy mają duży wpływ na wybory.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Także nadal mam nadzieje na Kukiza w drugiej turze, ale bądźmy szczerzy, to, co pokazują sondaże, było do przewidzenia od początku i nie zmieni się to, przepraszam za brutalną prawdę, dopóki wszystkie bezmózgie lemingi nie umrą, a młodzi wreszcie dostaną prawa głosu.

Z drugiej strony bardzo pozytywnie zaskoczył mnie aż tak wysoki wynik Kukiza. Jest nadzieja.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Także nadal mam nadzieje na Kukiza w drugiej turze, ale bądźmy szczerzy, to, co pokazują sondaże, było do przewidzenia od początku i nie zmieni się to, przepraszam za brutalną prawdę, dopóki wszystkie bezmózgie lemingi nie umrą, a młodzi wreszcie dostaną prawa głosu.

Z drugiej strony bardzo pozytywnie zaskoczył mnie aż tak wysoki wynik Kukiza. Jest nadzieja.

Nie ma nadziei to jest 10%, wątpie aby była aż taka róznica.

Opublikowano

Premiera 3 wojny światowej oficjalnie zapowiedziana.

Opublikowano

­Ciekawe jak te sondaże były przeprowadzane, wybierali pewnie najbardziej spierdolonych ludzi z tłumu i pytali, bo ja ani nikt ode mnie nie został o nic zapytany. Zamiast się spinać i panikować lepiej poczekać na oficjalne wyniki. I trzeba liczyć na Korwina, że jednak odda swoje poparcie dla Kukiza, zawsze zwiększy to szanse jego. I szkoda, że prawo do głosu mają osoby po 70stce, dużo im nie zostało a jak widać potrafią spierdolić życie młodym ludziom.

Opublikowano

No cóż, nie jestem zadowolona z wyniku, ale wiedziałam ze tak będzie.

2 tura będzie między Dudą a Komorowskim, więc jak już mam oddać głos to niech on będzie na kogoś nowego, a nie kogoś kto za swoich rządów nic nie zrobił.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

No niestety pan Korwin na ostatniej zaatakował pana Kukiza i na tym stracił.Myślę,że gdyby nie ten atak i zbyt agresywny sposób przedstawiania poglądów p.Janusz miałby około 8-10% czym mógłby wyeliminować Komorowskiego z drugiej tury(chociaż z tym to trzeba się wstrzymać jeszcze trochę,bo wynik wyborów jeszcze nie jest taki pewny).No cóż niestety czasem popełnia się takie błędy.No cóż brawo dla Pawła Kukiza za wynik.Myślę,że zadecydowało o tym to,iż jest anty systemowy i pro-obywatelski,a nie partyjny.

Opublikowano

To było do przewidzenia. Wiedziałem, że tak będzie no ale cóż :D Nie wiem sam który z nich lepszy... Nie ważne kto będzie, niech się żyje chociaż trochę lepiej - Simple ^_^

Opublikowano

No cóż, nie jestem zadowolona z wyniku, ale wiedziałam ze tak będzie.

2 tura będzie między Dudą a Komorowskim, więc jak już mam oddać głos to niech on będzie na kogoś nowego, a nie kogoś kto za swoich rządów nic nie zrobił.

Dokładnie.

A wy, moi domorośli przyjaciele, nie piszcie że niedługo wyjedziecie z kraju, bo tak piszą najwięksi krzykacze i dzieciaki na profilu Korwina. Lepszy Duda w garści niż Komorowski na dachu. Obawiam się, że będzie nagonka mediów na Dudę, tak jak kiedyś była na Kaczyńskiego. Polecam zapoznać się z jego postulatami - wystarczy zajrzeć na YouTube. Tak naprawdę powinniśmy się cieszyć, że w I turze wygrał Duda. Jest to ktoś spoza sceny i przyda nam się powiew świeżego powietrza. Nawet, jeżeli popierał go PiS (prezydent nie może należeć do żadnej partii).

No i beka z ludzi, którzy głosowali na Kukiza. Jednym postulatem (jowy) wygrać taki elektorat, to jak wygrać z rakiem.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

No to emigracja coraz bliższa.

Z dwojga złego... wait żaden nie jest lepszy xD

Korwin lub Kukiz jedynie może zmienić coś w tej cebulandii xD

Opublikowano

­Obiecywać każdy może, ale jak już się dojdzie do tej władzy to, to już wygląda wszystko nieco inaczej - trzeba skorzystać ^^ Mówi się że Komorowski to, że Komorowski tamto. Jak doszedł do władzy ( to już te problemy się ciągły ) Niż demograficzny, wiek emerytalny w górę bo skąd na to wszystko kasy wziąć? ... no ale nie przypominam sobie żeby Komorowski zrobił coś dobrego aby to poprawić. Mylę się? Poprawcie mnie ^^

Emigracja? Jakimś mega patriotą nie jestem, ale nie wiem czy gdzieś indziej byłoby lepiej niż tutaj ( może akurat ) Póki co wolę nie kombinować bo już nie jeden tak mówił a po kilku miesiącach wracał :P

Opublikowano

­Ale o czym Wy piszecie? To był jedynie sondaż, to o niczym nie świadczy.

Facepalm. Od rządzenia jest premier z rządem.

Czyli myślisz, że prezydent pełni funkcję jedynie reprezentatywną? Polecam poczytać o tym, co może.

Opublikowano

­

­Ale o czym Wy piszecie? To był jedynie sondaż, to o niczym nie świadczy.

Czyli myślisz, że prezydent pełni funkcję jedynie reprezentatywną? Polecam poczytać o tym, co może.

Dokładnie. Jedynie sondaż. Wszystko wyniknie za pare dni jak podliczą wszystkie głosy. Trzeba myśleć pozytywnie.

Opublikowano

To nie są oficjalne wyniki, najwięcej w tym temacie mają do powiedzenia osoby poniżej 18 roku życia (To mnie bawi), druga sprawa to taka, że 4% na Korwina (Smutek), 67% społeczeństwa, lubi być ruchanym w d*pe. Dziękuję dowidzenia.

Opublikowano

było wiadome że Duda i Szogun uzyskają największą ilość głosów..

Cieszy mnie fakt że Paweł Kukiz lokuje się na trzeciej pozycji to oznacza że za 5 lat zmienimy Polskę na lepszą.

Podniosą wiek emerytalny do 75 lat i wtedy starocie się przekona że należy głosować na kogoś innego z poza PiS i PO

Juz lepszy Komorowski niż Duda taka prawda

masz racje, z nim to przynajmniej fajny kabaret jest

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...