Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lancer czy Archer? Doradźcie!

ChEeFo2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogółem lancer to tank ale też można zrobić z niego dobrego dps.

Łucznik to typowy dps gdzie jednym skillem umie ściągnąć z połowę hp.

Jak wolisz tank/dps to lancer(jest w pizdu manożerny) a jak wolisz czystego dps to Łucznik 

Opublikowano

Dla mnie decyzja jest łatwa - Archer, postać, która walczy na dystans, ma dobry dmg. Lancer jest tankiem, więc musisz pilnować aggro, jakośmmało atrakcyjna gra nim wydaje mi się, ale przydatna postać i chyba łatwiej nim znaleźć pt na dungeony. I tak bym wybrała Archera, szybciej zabijesz potwory :p

Przepraszam za błędy #tel.

Opublikowano

Archer to jedyna postać którą nie grałem xD Zawsze archer'rzy mi się słabo kojarzyli - więc podejście totalnie indywidualne :D

Archer to DPS (bardzo dobry jak się ogarnia) dystansowy - uniki i strzelanie w pve ;) w pvp dobra maszynka - sporo cc i kozak obrażenia.

Lancer to typowy tank - gra monotonna po pewnym czasie, bo ciągle trzeba pilnować comba i trzymać aggro - ale za dobrego tanka niejedna gildia dużo by dała ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Rozpocząłem przygodę w Tera właśnie łucznikiem...miałem zamiar zrobić każdą klasę i dobić tak do około 20 lvla zanim się zdecyduję- nie doszło do tego, dalej gram łucznikiem :)

...ale kiedyś meele dps-a też zrobię- tylko nie wiem jakiego

NrwUNCU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...