Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Kupić Za 40 Smoczych Monet?

krolik1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zamówić Smocze Monety sposobem 125 SM za 17,30 i zamierzam kupić za 89 SM rękawicę złodzieja a mam z dawnej transakcji jeszcze 4 SM i zostanie 40 SM, co polecacie kupić? Pierścień expa na 7 dni odpada, ponieważ kupuje to na postać na drop ;)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Co wolisz, może przepustki do v2 - to już zależy jaki masz Lv, ale mogą się również przydać na drugi raz....

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Mam 35 lv, chociaż mogę kupić 4 i zbierać złom postacią pierwsza levelową ;)

Opublikowano

Zostaw sm sobie , na pewno się przydadzą kiedyś ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

NIe ma 125 SM za 17 zł tlyko za 25 zł ludzie nie piszcie wciąż o tych 17 zł najniższa oferta na chińskim to 10 zł i tam jest ok sześćdziesiąt SM sam to zamawiałem najpierw za 10zł a potem znów za 10 i mialem 125 !

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Pitrex242 ,szczerze ,mnie rozsmieszyłes . Na tą stronke sie wykupuje saldo sms'em za 10 lub 23 zł . A za 60 sm jest 10zl za 15 sm jest 3 zl a za 125sm jest 17zł (oczywiscie wszystko z jakimiś groszami)

Opublikowano

Najlepiej kup sobie 1,5k SM i wybonusuj EQ.

Część sprzedaj, część zostaw sobie i heja ;P

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Jeszcze nie zamawiałem SM ale jak jeden user napisał muszę doładować to konto za 23,18 a dopiero potem zamówić za 17,30 SM? Więc zostaje mi 5,88 ale jeszcze mogę zamówić za 3 zł 15 SM, tak?

Dobrze rozumiem?

Opublikowano

Jeszcze nie zamawiałem SM ale jak jeden user napisał muszę doładować to konto za 23,18 a dopiero potem zamówić za 17,30 SM? Więc zostaje mi 5,88 ale jeszcze mogę zamówić za 3 zł 15 SM, tak?

Dobrze rozumiem?

Cena 17 zł to netto

Ogółem wychodzi 23,18(około) za 125SM !!

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Kup sobie 1,5k SM jasne.. Ale koleś ma 40 SM...

Kup sobie pierścien expa zależy jaki lvl albo drop.

Opublikowano

Kup sobie 1,5k SM jasne.. Ale koleś ma 40 SM...

Kup sobie pierścien expa zależy jaki lvl albo drop.

Pierścień expa na 7 dni odpada, ponieważ kupuje to na postać na drop

]

A co robisz tym dropkiem? Metiny? Medale? Napisz to coś ci podpowiem

Metiny w m2

Opublikowano

Pitrex242 ,szczerze ,mnie rozsmieszyłes . Na tą stronke sie wykupuje saldo sms'em za 10 lub 23 zł . A za 60 sm jest 10zl za 15 sm jest 3 zl a za 125sm jest 17zł (oczywiscie wszystko z jakimiś groszami)

Brawo !! Kupowałeś tam ? Pewnie skłamiesz że tak, 60SM kosztuje 10zł a 125 17zł pomyśl .Jak napisal ktoś wcześniej to jest netto i za 23 możesz jedynie kupić te 125 i kropka cioty jebane

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Zamówiłem i info które podam może się komuś przydać może nie.

Więc tak, gdy chcemy zamówić SM to robimy tak jak na tym filmie, ale potem doładowujemy konto onebip.com za 23,18 i mamy na tym koncie tą kwotę. Kupujemy SM za 17,30 i zostaje nam 5 zł z groszami, więc możemy kupić jeszcze 15 SM za 3 zł i zostaje nam 2 zł z którymi chyba już nic możemy zrobi, więc inni userzy co pisali, że 125 SM możemy tylko kupić za 23,18 to po prostu czyste kłamstwo...

Pozdro

Gość PanZagłady
Opublikowano

Dylemacik jak widze został rozwiazany wiec zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...