Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Technik

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję zaawansowanego technika do stworzenia serwera ( DEDYK ) Easy/Medium - Source

Wymagam umiejętności:

C++

Python

Questy

Lua

A dokładnie człowiek orkiestra ma się znać na wszystkim po trochu aby dawał sobie radę.

Oferuję:

dedyka oraz vps'a do pracy nad plikami

Stronę pod serwer

Licencje pod Forum ( IPB )

zakupienie potrzebnej grafiki

Server TeamSpeak3

opłacenie dodatkowych pierdół, które będą potrzebne 

Jeżeli jesteś zainteresowany moją ofertą, to napisz do mnie na gadu-gadu, bądź pw.

To co oferuję od siebie za pomoc możesz uzyskać tylko na gadu-gadu, bądź pw.

Opublikowano

Nie polecam cwaniak jakich malo ... Wielki pan DejmieN aKa DDOSER . nie polecam współpracy z tym człowiekiem owali na hajs i będzie ddosowal cwaniak ,:) Stanowcze nie dla tego randoma

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Polecam przeprowadzałem handel z tym Panem przebiegł pomyślnie wiec jeśli chodzi o kwestie uczciwości jeśli ma się do niego szacunek to raczej dostaje się to samocz drugiej strony dlatego mogę polecić ze względu na podany przykład jak i nie raz rozmawiałem na ts dlatego Polecam i zapraszam chętnych do współpracy z dana osoba.

Opublikowano

Co do oferty, ciężko mi określić. Nie wiem czy jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku gdyż wydaje mi się, że nie posiada odpowiedniego budżetu na serwer. Dlaczego tak uważam? Tak uważam ponieważ jakiś czas temu sam korzystał z usług jednego z ponsorów na rynku metina. Co DDoS'ów... Ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat lecz wydaje mi się, że niestety tak może być, osoba, która mu podpanie zostanie najzwyklej na świecie "odcięta" od internetu :P Neutralny zostawię temat wypłacania pieniędzy - nie słyszałem, żeby komuś wypłacił pieniądze, ani nie słyszałem żeby też nie wypłacił. Wypowiedziałem się tyle ile wiem, nic "nad" więc nie traktujcie tego w stylu hejtu natomiast szczerej wypowiedzi na temat Damiana.

Opublikowano

A ty to k***a kto?

Jebcomózga, idź sklejać ten swój śmieszny serwer xD xD xD xD

Tym zachowaniem niestety nie polecam. Widać że osoba na poziomie 10 latka. 0 kultury, nie potrafisz widzę przyjąć krytyki. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Tym zachowaniem niestety nie polecam. Widać że osoba na poziomie 10 latka. 0 kultury, nie potrafisz widzę przyjąć krytyki. 

kur*a mać człowieku widzisz nick osoby piszącej owy post a nick autora tematu?

Polecam   :ninja:

Opublikowano

Polecam skończyć podstawówkę byś umiał poskładać a potem wydukać literki.

Opublikowano

Co do oferty, ciężko mi określić. Nie wiem czy jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku gdyż wydaje mi się, że nie posiada odpowiedniego budżetu na serwer. Dlaczego tak uważam? Tak uważam ponieważ jakiś czas temu sam korzystał z usług jednego z ponsorów na rynku metina. Co DDoS'ów... Ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat lecz wydaje mi się, że niestety tak może być, osoba, która mu podpanie zostanie najzwyklej na świecie "odcięta" od internetu :P Neutralny zostawię temat wypłacania pieniędzy - nie słyszałem, żeby komuś wypłacił pieniądze, ani nie słyszałem żeby też nie wypłacił. Wypowiedziałem się tyle ile wiem, nic "nad" więc nie traktujcie tego w stylu hejtu natomiast szczerej wypowiedzi na temat Damiana.

Witaj, dziękuje za opinie lecz jest mi ona obojętna co o mnie sądzicie napisałem ten temat gdyż szukałem rzetelnej osoby na odpowiednie stanowisko. TEMAT jest już nie aktualny, a tak poza tym to jeśli nie macie żadnego pojęcia na mój temat to nie piszcie zbędnych postów nigdy nikogo nie oszukałem i hajs zawsze wypłacam za wykonana czynność. Co do mojego budżetu ostatnim czasem sporo się zmieniło a to, że kiedyś korzystałem ze sponsora to nic nadzwyczajnego każdy jakoś zaczyna

Jaki masz budżet i plany co do serwera ? Napisz coś więcej.

Timcio w takich sprawach miałeś podany kontakt  wystarczyło napisać i wszystko byś wiedział ale temat już jest nieaktualny.

Opublikowano

Jeśli masz takie wymagania to wątpię, że kogoś znajdziesz. Polecam Ci komuś zlecić zrobienie plików. ;]

Powodzenia z szukaniem technika. :<

Opublikowano

Jeśli masz takie wymagania to wątpię, że kogoś znajdziesz. Polecam Ci komuś zlecić zrobienie plików. ;]

Powodzenia z szukaniem technika. :<

Wymagania wcale nie są duże każda osoba nazywająca się Technikiem powinna znać chodź podstawy tych umiejętności a tak poza tym gdybyś czytał post up to byś wiedział, że  TEMAT jest już nie aktualny.

Opublikowano

Witaj, dziękuje za opinie lecz jest mi ona obojętna co o mnie sądzicie napisałem ten temat gdyż szukałem rzetelnej osoby na odpowiednie stanowisko. TEMAT jest już nie aktualny, a tak poza tym to jeśli nie macie żadnego pojęcia na mój temat to nie piszcie zbędnych postów nigdy nikogo nie oszukałem i hajs zawsze wypłacam za wykonana czynność. Co do mojego budżetu ostatnim czasem sporo się zmieniło a to, że kiedyś korzystałem ze sponsora to nic nadzwyczajnego każdy jakoś zaczyna

Timcio w takich sprawach miałeś podany kontakt  wystarczyło napisać i wszystko byś wiedział ale temat już jest nieaktualny.

Wydaje mi sie że mogłeś się pochwalić tutaj. Co do kultury czytajac Twoje posty nie wydaje mi sie aby ktoś normalny podjał z Toba pracę. Jak masz 2.000 zł bo patrzac na to co piszesz Ty i inni około tyle masz to daruj sobie odrazu xD pozdrawiam.

Nie polecam przez kulture i podejście.

Opublikowano

Wydaje mi sie że mogłeś się pochwalić tutaj. Co do kultury czytajac Twoje posty nie wydaje mi sie aby ktoś normalny podjał z Toba pracę. Jak masz 2.000 zł bo patrzac na to co piszesz Ty i inni około tyle masz to daruj sobie odrazu xD pozdrawiam.

Nie polecam przez kulture i podejście.

Nikt o moim budżecie nie pisał więc daruj sobie nabijanie postów w moim temacie i zwyczajnie go opuść 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...