Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zakupem serwera TS3 - (brak Querty 10011)

waldorio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie znam się totalnie na TS3 jednak potrzebuje serwer na który będę mógł się połączyć z programu YaTQA.

Jednak aby połączyć się z serwerem przez ten program, potrzebuje Querty Port 10011, którego tutaj się nie da zmienić. Więc wychodzi na to że muszę znaleźć serwer gdzie będzie już taki port ustawiony.

Zakupiłem serwer na net-speak.pl, jednak domyślny port quert na tej stronie jest zupełnie inny niż ten dozwolony w programie YaTQA .......... I tam również nie da się go zmienić.

Może ktoś mi powiedzieć gdzie założe tani serwer z tym cholernym Querty Port 10011 ?

PS.Nie może być to serwer postawiony u mnie na PC bo mam za duze lagi.

Opublikowano

Rozumiem że kupiłeś serwer na sloty w net-speak ?

Tak kupiłem 10 slotów, na net-speak. I tutaj jest Port TCP (QUERY):  22177

I nie da się go zmienić. A ja potrzebuje taki z portem 10011 ;/

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupić gotowy serwer z standardowym portem to zakup VoiceVPS na net-speak 

Najniższa cena:

Lokalizacja PL: 33 zł

Lokalizacja EU: 19 zł

Jeżeli chcesz coś tańszego to możesz zakupić najtańszy VPS na OVH za 9 zł i postawić tam serwer ts3.

Dodam że przy tych opcjach standardowo dostaje 32 sloty No Licensed 

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

I jak kupie ten za 19 to będzie na nim Port QUERY:  10011 ?

Bo szczerze mówiąc wolałbym nie wydać znowu kasy na serwer który m sie nie przyda.

Opublikowano

I jak kupie ten za 19 to będzie na nim Port QUERY:  10011 ?

Bo szczerze mówiąc wolałbym nie wydać znowu kasy na serwer który m sie nie przyda.

Tak 10011 bo wtedy sam stawiasz sobie tsa na maszynie

­

sygna.png

Opublikowano

Tak 10011 bo wtedy sam stawiasz sobie tsa na maszynie

­

A gdzie znajde poradnik jak po zakupie takiego serwera postawić taki taki TS3 ? Bo nigdy nie robiłem tego.

Na prawdę nie da  się po prostu kupić gotowego serwera żeby miał już ten standardowy port 10011 ?

Opublikowano

Witam,

Nie znam się totalnie na TS3 jednak potrzebuje serwer na który będę mógł się połączyć z programu YaTQA.

Jednak aby połączyć się z serwerem przez ten program, potrzebuje Querty Port 10011, którego tutaj się nie da zmienić. Więc wychodzi na to że muszę znaleźć serwer gdzie będzie już taki port ustawiony.

Zakupiłem serwer na net-speak.pl, jednak domyślny port quert na tej stronie jest zupełnie inny niż ten dozwolony w programie YaTQA .......... I tam również nie da się go zmienić.

Może ktoś mi powiedzieć gdzie założe tani serwer z tym cholernym Querty Port 10011 ?

PS.Nie może być to serwer postawiony u mnie na PC bo mam za duze lagi.

Można zmienić port w yatqa 

Opublikowano

Tylko w tedy sie nie da zalogować. Wyskakuje błąd że podaje błędne hasła. A wpisuje dokładnie to co mam na stronie net-speak....

Mogę sie mylić, ale przypadkiem logowanie na TS3 jako admin to zupełnie co innego jak przez program YaTQA ?

Oni chyba celowo nie dają się zalogować żeby nie zmieniać ilości slotów ?

Jest ktoś w stanie mi powiedzieć czy istnieje strona gdzie kupie tanio pare slotów i będę mógł się zalogować na serwer przez YaTQA ?

Czy pozostaje jedynie postawić własny serwer TS3 na jakimś dedyku ?

Opublikowano

Tylko w tedy sie nie da zalogować. Wyskakuje błąd że podaje błędne hasła. A wpisuje dokładnie to co mam na stronie net-speak....

Mogę sie mylić, ale przypadkiem logowanie na TS3 jako admin to zupełnie co innego jak przez program YaTQA ?

Oni chyba celowo nie dają się zalogować żeby nie zmieniać ilości slotów ?

Jest ktoś w stanie mi powiedzieć czy istnieje strona gdzie kupie tanio pare slotów i będę mógł się zalogować na serwer przez YaTQA ?

Czy pozostaje jedynie postawić własny serwer TS3 na jakimś dedyku ?

VocieVPS daje możliwość portu Query lub po prostu kupienie jakiegoś vps.(Bez licki 32 sloty)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...