Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnie kanały na ts3 dla gildii, serwerów, graczy

Roshiro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i odezwał sie ktos kto sobie tylko posty nabija..

stabilnosc jest bardzo dobra, nie ogarnieta ? wybacz, ale nie jestem taki jak Ty..

mam juz ponad 20 lat i do czego ta dzisiejsza młodziesz prowadzi..

Opublikowano

Stabilność kiepska , Administracja nie ogarnięta , A ten temat powinnien zostać zamknięty ponieważ jest to reklama !

Może i reklama ale w złym dziale

stabilnosc jest bardzo dobra, nie ogarnieta ? wybacz, ale nie jestem taki jak Ty..

Nie jesteś taki jak on hmm a co masz 1 oko zamiast 2 ? A moze 4 nogi jak pies ? Ludzie zastanówcie się co piszecie. Założę się że nie masz nawet doświadczenia w prowadzenia a co dopiero zabezpieczenia serwerów Ts3. Pozdrawiam i niech ktoś ogarnie ten temat bo "Pomoc na serwerze" to chyba nie "Reklama serweròw Ts3 dla gildii" jeszcze raz pozdrawiam "20 latku"

Ps - patrzac na pisownie "mlodziesz" pokazujesz jaki jestes inteligenty i madry a przy tym dorosły.

Opublikowano

Mlodzie [ SZ ] ? widziałeś swoję błędy w prezentacji ? Wiesz o tym że tutaj nie podaje się ip swojego ts bo to nie jest dział reklamowy ?! PS> Jak się zaczyna zdanie to z dużej litery :)

Dodam coś jeszcze od siebię, a mianowicie po tym jak wyraziłem swoją opinie tutaj NIC nie robiąc na twoim ts dostałem perma :

<03:59:10> Trying to resolve hostname fa-ts.tk
<03:59:11> Trying to connect to server on fa-ts.tk
<03:59:12> You are banned permanently.

Emm ? Masz 20 lat ? chyba sobie doliczyłeś te 6/7 lat i udajesz kogoś kim nie jesteś . Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...