Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AD] Mu Elemental - Classic | 200x | Rebirth | LONG-TERM |START DZIS O 18

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo interesujące ustawienia, brak wypadajek itp. Jest bardzo ciężko o dobre itemy co jest z*******e, jaweli dużo, wiele ciekawych eventów, brak problemów z lagami czy dc. W gildi obecnie mam około 30 polaków, którzy maniaczą 24/7, ale zawsze może być nas więcej.

Zapraszam do gildi H4PPY, pomagamy i wspieramy itemami, zenem, jawelami na początek :) 

Pisać w grze FranklyN

Opublikowano

Polska gildia = 30 osób. 

Zapraszam wszystkich do wspólnej gry. Naprawdę serwer warty uwagi. Trzeba skopać d*** brazolom na CS ;)

Opublikowano

Grałem i nadal gram. Serwer godny polecenia. Jedynym minusem są wymogi resowe na dane spoty.

Minusem ? to jest z*******e bo gra nie kończy się po 3rr gdzie expisz już na k1/k2/k2/kr

Opublikowano

Wbijac. Chetnie pomogę nowym graczom , nick Koparka

Nie polecam :) , Sprzedał się do brazoli i jest napinającym się kidem :D 

Opublikowano

Nie polecam :) , Sprzedał się do brazoli i jest napinającym się kidem :D

Żal Ci dupe ściska j****y bezmòzgu, że jedna osoba rozpierdala twoja całą dziecinną guildie . Ci gracze z Brazili są bardziej ogarnieci niż Ty i reszta Twojej guildi która została , bo jak widać to coraz więcej osób z niej odchodzi ^^
Opublikowano

Bo ja ich wyrzucam to odchodzą^^ Płaczkuniaj dalej :*

. Jak narazie Ty i Twoja cala guildia piszecie ciągle z płaczem do mnie na PW ^^
Opublikowano

Server po tym jak obniżyli mu raty stał się bezsensowny wczoraj exp kolo 260 k a dziś ledwo 100 k wiec porażka , osoby które maja vipa czyli cala guild olymp ma ponad 30 rr przez co my osoby na free nie maja już szans w żadnym evencie polegającym na biciu mobow , a stwierdzenia ze my tez kiedyś będziemy mieć tyle co oni jest bez sensu bo do tego czasu gra straci zupełny sens z braku dobrych itemow co odbije się na pvp . pozdro Amix

Opublikowano

Server po tym jak obniżyli mu raty stał się bezsensowny wczoraj exp kolo 260 k a dziś ledwo 100 k wiec porażka , osoby które maja vipa czyli cala guild olymp ma ponad 30 rr przez co my osoby na free nie maja już szans w żadnym evencie polegającym na biciu mobow , a stwierdzenia ze my tez kiedyś będziemy mieć tyle co oni jest bez sensu bo do tego czasu gra straci zupełny sens z braku dobrych itemow co odbije się na pvp . pozdro Amix

Szczególnie, że to banda brazylijskich debili, nawet na cs się nie zapisali i idziemy tylko my H4PPY :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...