Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę uniknąć VACa ?

WolframHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Ostatnio pobrałem sobie cheata (radar i trigger, którego nie używałem). Wszystko fajnie, przez tydzień czy trochę krócej, był UD. Aż w końcu dowiaduję się, że stał się DD od soboty, prawdopodobnie od samego początku od godziny 00:00. Tego dnia zagrałem JEDEN mecz UPROSZCZONY, używając TYLKO RADARU. Większość ludzi używających go, dostała bany bardzo szybko, a ja jeszcze nic. Czy mam szanse ominąć tego VAC-a ? Coś mnie dochodziły słuchy, że jeśli przez dzień się nie dostanie, to już się na pewno nie dostanie, a niektórzy pisali, że można dostać nawet 2 miesiące od ostatniego użycia hacka.. Jak to jest ? Tak jak pisałem, czy jest szansa, że mnie to ominie ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli nie dostaniesz bana do 2-3 tygodniu to szansa że go otrzymasz potem jest znikoma.

Przeważnie max 3-4 dni od DD hacka otrzymuje się bany.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Czyli mam teraz 50-50 ? Tak jak pisałem, PRAWIE WSZYSCY którzy używali go na forum z którego cheat pochodził, już wczoraj VAC-i dostali.

Opublikowano

Też dostałem za triggera, identyczna sytuacja jak u Ciebie.. Poleciał po paru mieś. Już przygotuj sobie nowe konto :) Mówie serio :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...