Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja 3.9.9.3

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1510014339581591098085.png

Witajcie! 

Wielkimi krokami zbliżamy się do zakończenia bety Unturned. Swoją drogą, to miało się wydarzyć jeszcze przed końcem kwietnia, ale tak jak większość z nas przypuszczała, Nelsonowi zabrakło czasu. Miejmy nadzieje, że uda mu się osiągnąć ten cel w tym miesiącu. Przejdźmy do konkretnych zmian dodanych w wersji 3.9.9.3 beta!

Aktualizacja weszła na początku maja. Dzięki niej walka z zombie jest o wiele bardziej realistyczna, a same serwery są bardziej zoptymalizowane.

Poniżej znajdziecie pełną listę zmian.

Nowości:

• Dodano możliwość przerobienia pistoletu na złom (tak jak to było w przypadku karabinów i snajperek).
  • Dodano nowe receptury rzemieślnicze: możemy stworzyć linę (z 4 tkanin) oraz taśmę (z 4 tkanin i chemikaliów).
  • Dodano ikonkę na liście serwerów, dla tych współpracujących z warsztatem Steam.

Poprawki:

• Serwery dedykowane zużywają znacznie mniej pamięci, przez co rzadziej występują na nich opóźnienia.
  • Ulepszono synchronizacje zombie. Walka z nimi jest teraz bardziej przyjemna i nie wygląda tak sztywno.
  • Poprawiono wykrywanie otrzymywanych obrażeń. Teraz znacznie łatwiej jest trafić gracza lub przedmiot będący w ruchu, a pocisk faktycznie uderza w ciało.
  • Komenda day/night działa teraz znacznie lepiej - nie ustawia już nam tak jak wcześniej świtu lub poranku, a pełny dzień i noc.
  • Usprawniono logowanie się na serwery.

Zmiany:

• Zmniejszono prędkość wygładzania tekstur.
  • Zwiększono hałas wydawany przez pojazdy.
  • Zmniejszono spawn broni typu ranger.

9363414342185841098085.png

Opublikowano

O kurde, dawno nie grałem w unturned, a tyle zmian było? :)

Bardzo fajnie, że opisujecie tak istotne rzeczy, mam nadzieję, że już wkrótce będziemy grać w oficjalną wersję Unturned ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

O kurde, dawno nie grałem w unturned, a tyle zmian było? :)

Bardzo fajnie, że opisujecie tak istotne rzeczy, mam nadzieję, że już wkrótce będziemy grać w oficjalną wersję Unturned ;)

W sumie to jest już 3.9.9.6, ale w tej wersji więcej zmian ważniejszych zmian jest :D

yP8u02L.png
Opublikowano

­Artykuł bardzo udany! :) Gdy będę miał wolny czas, popykam. ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...