Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TickPL15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f4sagCq.png

Polski Party Server hucznie wskrzesza swoją działalność w kwadratowym świecie!

Serdecznie zapraszamy do nas, IP serwera to: server-pps.com

Informacje:

Serwer znajduje się pod skrzydłami osób z wielkim doświadczeniem i zapałem do stworzenia czegoś, 

co zachęci graczy i zatrzyma ich u nas na dłużej. Naszym celem jest zapewnienie Wam rozrywki, 

sprawienie aby grało Wam się przyjemnie i abyście chętnie spędzali czas na serwerze. 

Wśród rozmaitych atrakcji znajdziemy takie pozycje jak:

- MobArena,

- Spleef, czyli dobrze wszystkim znane Uważaj spadasz!,

- Rozmaite parkoury, skydive i labirynt,

- Areny PvP

- Wiele warpów i ciekawych teleportów,

- A także różnorodne eventy!

Na serwerze wgranych jest wiele modyfikacji które uprzyjemniają rozgrywkę, jak np. nowe dźwięki, dodatkowe i ciekawe cząsteczki wypadające z mobów podczas bicia, 

posiadamy także swój autorski ale i subtelny texturepack!

Pozostałe informacje o które często pytacie:

Ilość slotów: 50

Typ serwera: Działki + survival + 4fun

Wersja serwera: 1.8.x

Premium: Nie

Biała lista (whitelist): Nie

Potwory: Tak (surowcowa)

Zwierzęta: Tak

Nether: Tak

End: W niedalekiej przyszłości

PvP: Tak (surowcowa + areny)

Screeny:

FpTpKjC.png

4dtyasz.png

tJezHc5.png

kDl8Mxi.png

Q5pmuN5.png

d5sKTc5.png

Adres IP: server-pps.com

Zapraszamy!

Opublikowano

Wszystko będzie można zobaczyć dopiero na otwarciu. Aktualnie pod tym IP nie ma wrzuconej jeszcze nowej mapy i można zobaczyć jedynie urywek starej ;)
Cała nowa mapa to jedna wielka niespodzianka ;)

Opublikowano

Dropy z rudy. Są one częściowo obniżone, lecz wciąż jest satysfakcjonująco i grywalnie. Chcemy żeby nie było zbyt prosto ;)

Opublikowano

Rozważamy jeszcze tę opcje. Możliwe, że będzie zamknięty, aczkolwiek bardziej prawdopodobne jest chyba całkowite otwarcie z opłatą za wstęp, lub otwarcie co jakiś czas.

Opublikowano

Przypominam o pracach technicznych przenoszonych na serwer w dniu dzisiejszym i przepraszam za małe opóźnienie :D

+ mała ciekawostka - na serwerze dokładamy spore starania, aby zoptymalizować jak najlepiej ekonomię.
Będzie również możliwość zarobienia pieniędzy za przebywanie na serwerze :)

Opublikowano

Na serwerze bardzo sie fajnie gra lecz 2 rzeczy mi bardzo przeszkadzaja:

1. Granica mapy jest troche za mala; ciezko znalesc ladne miejsce na baze.
  2. Ograniczony drop. Juz wolal bym drop z stone bo tam chociaz nie wiem czy dropnie czy nie. Tutaj kopie diaxa i mi nic nie wypada. Jest to bardzo wkurzajace.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Bardzo sympatyczny, starannie prowadzony serwerek dla ludzi, którzy chcą rozrywki na wiosenne popołudnie. Starannie przygotowano mapę, więc tutaj duży plus. Również administracja stanęła na wysokości zadania i stara się pomagać graczom jak może. Ogólnie, polecam.

images.jpg

Opublikowano

Na serwerze bardzo sie fajnie gra lecz 2 rzeczy mi bardzo przeszkadzaja:

1. Granica mapy jest troche za mala; ciezko znalesc ladne miejsce na baze.
  2. Ograniczony drop. Juz wolal bym drop z stone bo tam chociaz nie wiem czy dropnie czy nie. Tutaj kopie diaxa i mi nic nie wypada. Jest to bardzo wkurzajace.

Razor, nie chcieliśmy po prostu psuć graczom przyjemności, jaka płynie ze znajdowania diamentów, żelaza itd. Jednak jednocześnie chcieliśmy zwiększyć grywalność. Czy to nie irytujące gdy po 1-2 dniach gry masz diamentowy set i kolejne diamenty zbierasz zwyczajnie kolekcjonersko? Wydaje się to bynajmniej nudne po kilku dniach gry. Chcieliśmy, aby były one bardziej wartościowe dla graczy niż w aktualnych wersjach minecrafta, które to znacząco podniosły ilość rud względem starych wersji Beta.

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, gra się przyjemnie, tylko na działkę ciężko mi było nazbierać, bardzo miła administracja oprócz jednego typka który utrudniał mi funkcjonowanie w jaskini, oprócz tego żadnych zarzuceń, zapraszam do gry i polecam ^^!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...