Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ! programu

Lucas_SB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam programu który będzie wspópracował z myszką  i z oprogramowaniem x7  Oscar Edition .

Szukam programu który będzie odpalał mi przyciski od 1 do 8 sekunda po sekundzie ale w takim sensie jak by klikał 1/10s .

Czyli szybciej niż ja bym to zrobił .

Za pomoc daje około 5 like jeśli ktoś

pomoże zaprogramować daje limit like . 

Opublikowano

Możesz ustawić to Auto Clickerem, ale wtedy kursor musi być ustawiony na pocisku:http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/sterowanie_komputerem/Free_Mouse_Auto_Clicker.html­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

a ja chce taki program który nie ingeruje w ruchy myszki tylko przycisków .  Posiadam też auto clicka ale szukam czegoś do odpalania miedzy czasie  liczb od 1 do 8 . 

Opublikowano

A mógł byś mi objaśnić jak ustawić żeby klikało w odstepie 1 / 10 sekundy klawisze od 1 do 8 . zgóry daje limit.

Opublikowano

Może spróbuj ten program?
http://www.download.net.pl/1771318/gs-auto-clicker/

Odstępy czasowe posiada w opcjach. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

Opublikowano

Jakiś mod już by prosił o skan.  -.-

Dlatego pozostawiłem ten program i szukam nowego ponieważ nie chce naściągać sobie wirusów . Szukam nadal oferta nadal aktualna . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...