Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

90lvl czy od nowa

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

wczoraj pytałem jakie sp maga na rajdy 90+......jednak teraz tak się zastanawiam czy jest sens. Jedyne co mam na tym magu to strój zajączka i holly 99+0....no i 200kk na start.

EQ takie jakie chcę (set rózga + szata) kosztuje 120kk + resy chociaż na ogień na 70lvl (mam na myśli tylko rajdy ognia) to jakieś 10kk, bizu też min. 10, jakiś pet czy coś też by się przydał.....więc 20kk + ten posek około 50.

Jest sens? może lepiej za te 200kk zacząć grę magiem od nowa, kupić jakąś holly +9/10/11/12/13 a za resztę resellować? do wakacji dozbierało by się hajsy na vc, posa i dobre EQ na 85lvl+ (bo gram na DE...tu jest co resellować)

co Wy o tym myślicie? lepiej grać jak średniak ale mieć 90lvl z jednym sp czy lepiej zacząć grę od nowa i stopniowo zbierać hajs na kolejne itemy?

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

­Zacząłbym grać od 90 lvl. ;) Przynajmniej wiesz, że gdy wlecisz w rajd, nie wywalą cię. ;)

Opublikowano

Ta gra obraca się tylko wokół 90+, sam myślałem że tak nie jest dopóty, dopóki nie wbiłem 90lvla i zobaczyłem o ile się zmienia, reselluj żeby uzbierać hajs na eq u6+8 na 90, kupić pełen zestaw resków z B, oczywiście zamiast rękawiczek na ogień i mrok to magmy s5, a lepsze eq brać na 92/3, bo na 90 nie opłaca się u7, tym bardziej na magu, który ma bardzo duży przyrost bonów w eq.

Opublikowano

Ta gra obraca się tylko wokół 90+, sam myślałem że tak nie jest dopóty, dopóki nie wbiłem 90lvla i zobaczyłem o ile się zmienia, reselluj żeby uzbierać hajs na eq u6+8 na 90, kupić pełen zestaw resków z B, oczywiście zamiast rękawiczek na ogień i mrok to magmy s5, a lepsze eq brać na 92/3, bo na 90 nie opłaca się u7, tym bardziej na magu, który ma bardzo duży przyrost bonów w eq.

czyli podsumowując lepiej kupić u6+8 i zbierać na EQ na 93 aniżeli wywalać teraz na u7+8?

a jak z bizu? przydadzą się jakieś pro elo? czy na exp na a5.2 wystarczą jakieś średnie ? no i ostatecznie - posek +12 czy holly +13 (ew. vc +13 na farcie) ?

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Up, tylko draco? Valakus, Grenigas, Kertos, Rozbójników. Tam się nie chodzi na Posku? 92-93lv wbija się dość długo jeżeli się nie expi mocno więc jeżeli masz zamiast stopować z expem to kupuj na 90lv jak nie to na 92-3lvl. Holly sie przydaje, pierw sp typu Posek, Vc potem możesz pomyśleć nad holly. Co do bizu nie kupuj super pro elo takie by były dobre aniżeli słabe. No i Posek potrzebny do expa więc przemyśl i wybierz :) 

Opublikowano

OK, postanowiłem, iż poreselluje około 2 tygodnie i wtedy kupię jakiegoś seta EQ, jakiegoś krzaka, poska i zacznę grę

Dziękuję wszystkim za ODP <3 duże lajki dla Was ;)

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...