Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sp maga na rajdy a5.2 (90lvl+)

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

mam 90lvl mag

eq u6+7/8

reski ~120%

słabe bizu

I teraz rodzi się pytanie - jakie sp +11/12/13 zakupić aby bez problemu zabierali mnie na rajdy a5.2?

potrzebuje hajsów więc boxy byłyby pięknym startem, następnie zaś resell

Tak więc jakie sp maga najlepiej nada się na rajdy high-lvl'owe oraz jakim sp najlepiej będzie mi dropić medale bandy rozbójników (o ile się nie mylę to z nich mogę robić reski na sell)

inne sposoby zarobku dla 90lvl maga? dam like

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Co do rajdów. Warto mieć holly oraz poska. Do band mogło by być posek/vulc to zalezy od % wr i innych. Przy expie na vulkanie zarabia się ładnie więc exp i kasę zarabiaj ^^

Opublikowano

Co do rajdów. Warto mieć holly oraz poska. Do band mogło by być posek/vulc to zalezy od % wr i innych. Przy expie na vulkanie zarabia się ładnie więc exp i kasę zarabiaj ^^

Czyli ogólnie najlepszym wyborem byłoby zakupienie dwóch słabszych sp (+11) posek i holly czy lepiej jednego (tu chyba raczej skłaniam się ku poskowi) mocnego sp +13?

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Myślę, że oczywistym wyborem jest zakupienie jednej mocnej karty niż dwóch dobry. Może i obniży to szanse na przyjęcie do rajdu, ale za to, kiedy już będziesz w jakimś brał udział, dużo bardziej się przydasz.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Myślę, że oczywistym wyborem jest zakupienie jednej mocnej karty niż dwóch dobry. Może i obniży to szanse na przyjęcie do rajdu, ale za to, kiedy już będziesz w jakimś brał udział, dużo bardziej się przydasz.

w takim razie Twoim zdaniem POSEK czy HOLLY? holly byłbym w stanie kupić +13, poska niestety tylko +12 :<

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie bierz holki, bo jak ktoś robi to ma zwykle swoją, dużo większe szanse będziesz miał na posku, choć na 90 lvlu ciężko z tymi rajdami 90+ jeśli nie robi Twoja famka lub znajomy, ale jak się dobrze zakręcisz to wbijesz bez problemu. Bierz poska 12 jak możesz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

red-na glackach jak nie będzie kogoś -90

holka-gdy jesteśmy najsłabsi z ekipy to ibra i 90+

blu-na draco jak nie będzie kogoś -90

dg-nigdzie

vulc-glacki i ibry

pos-ibry draco i 90+

cygan-nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...