Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabijają mnie na PvP na 20lvlu

.::iDrugs::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie dawno zaczołem grę więć mam tylko 20 lvl.

Grałem ostatnio na szturmie twierdzy i na początku dobrze mi szło spokojnie po 20 zabić ...

tylko dziś zagrałem sobie kilka rundek i tu nagle wyskakuje mi kilku kolesi którzy walą na hita i zgon, do tego ja ledwo co im zadaje.

Mam łucznika całe eq nadzwyczajne i legendarny łuk.

Opublikowano

PvP w drakensangu jest niedopracowane na maxa sama ranga pvp daje spora przewage nad graczami co dopiero startuja z pvp i jak natrafisz na taka kiszonke co na 20 lvlu ma marszalka albo cos kolo tego nie zrobisz nic dodatkowo takie kiszonki poluja miesiacami na glify i ulepszaja sobie itemki co pozwala im na zrobienie mega dmg i defa w porownaniu do lvla i takiemu graczowi nie zrobisz juz nic. 

PvP ogólnie jest bardzo fajne ale system mmr jest do kitu i zanosi sie ze BP nic z tym nie zrobi, a nawet moga popsuc bo planuja ze zrobia przenoszenie postaci na serwer pvp na chwile i tam bedzie mozna sie bic tak jak na arenie co sprawi ze sporo ludzi bedzie po prostu za slabe by zrobic cokolwiek reszcie.

Drakensang ma swietne PvE i ja tego sie trzymam jak nie zrobia bardziej sprawiedliwe pvp to ja nie widze sensu by je grać.

76561198013232167.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To są po prostu kiszonki, które zatrzymują exp tworząc pt z osobą, która ma +/- 6 lvl. Nic z tym nie zrobisz. Jeżeli chcesz być lepszy to pokupuj kamyki i składaj sety...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...