Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak z moim sprzętem mieć więcej fps ?

4M4DIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/0xgw/6qyf8<-- Tutaj ss z właściwościami z kompa

http://scr.hu/0xgw/fz25x<-- ustawienia video w grze

-nojoy -novid -high -tickrate 128 -refresh -threads 6 -nod3d9ex +cl_forcepreload 1 + exec autoexec.cfg -dx9 <-- linijka w opcjach uruchamiania gry (co nie co poczytałem nie wiem czy mam dobrze wsio)

jeżeli jeszcze jakieś pytania czy coś piszcie, postaram się odpowiadać jak najwcześniej

Podczas gry generalnie mam ok. 30-40 fps oczywiście jak patrze w góre lub w dół jest ich więcej 50-70 lecz po kilku minutach grania ok. po 20-30 moje fpsy spadają do 15 i musze minimalizować cs'a by po 1/2 minutach wrócić do gry z 30'dziestoma + fps .

Jakieś pomysły ?

Opublikowano

vsync? w karcie i CS, wylaczony?

anti-aliasing?

ustawienia -low?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Nie rozumiem, napisz co mam zrobić ew. poradnik jakiś . bo nie zajmuje się tak profesjonalnie informatyką .

Opublikowano

Nie rozumiem, napisz co mam zrobić ew. poradnik jakiś . bo nie zajmuje się tak profesjonalnie informatyką .

To jest informatyka na poziom easy. Wszystko ww. masz w ustawieniach gry
Opublikowano

no to ten, ustawienia mam na niskich, tylko że nie wiem czy mam dobrze renderowanie wielordzeniowe bo mam włączone a rdzeni mam chyba ze 2 nie wiem jak to sprawdzić właśnie..

anty aliasing mam zaznaczone na żadne

a te vsnync to o co chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...