Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomocnika/TGM! Od zaraz![HAMACHI]

Toky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam tego co w temacie, nie chce za bardzo się rozpisywać. Napisze tylko tyle iż serwer na hamachi mam prawie skończony, jeszcze kilka drobnostek i można brać się za prezentacje, potrzebuje osoby (Pomocnika) któremu zaoferuje rangę TGM jeśli będzie się dobrze sprawował,

chce żebyś:

✓miał w miare dużo wolnego czasu

✓pomógł w sprawdzeniu działania kilku rzeczy

✓żebyś znał w 60 % komendy

oferuję:

✓ nauczenie się nowych rzeczy jeśli jesteś mało doświadczony(Ja bóg wie jak też nie jestem ale swoje wiem)

✓ dużo dobrej zabawy

Więcej na gg:

53416429

Opublikowano

Witam, szukam tego co w temacie, nie chce za bardzo się rozpisywać. Napisze tylko tyle iż serwer na hamachi mam prawie skończony, jeszcze kilka drobnostek i można brać się za prezentacje, potrzebuje osoby (Pomocnika) któremu zaoferuje rangę TGM jeśli będzie się dobrze sprawował,

chce żebyś:

✓miał w miare dużo wolnego czasu

✓pomógł w sprawdzeniu działania kilku rzeczy

oferuję:

✓ nauczenie się nowych rzeczy jeśli jesteś mało doświadczony(Ja bóg wie jak też nie jestem ale swoje wiem)

✓ dużo dobrej zabawy

Więcej na gg:

53416429

ty chcesz czegoś kogoś nauczyć? a to ciekawe :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Może ja zostanę Twoim [TGM] , [TECH] , i [HA] w jednym ^^

Nauczysz mnie czegoś a czego dokładniej ?

Na jakich plikach pracujesz ?

powiem ci że jeszcze ty byś go nauczył wielu rzeczy ;D a pracuje na plikach moich i mojej ekipy czyli casidie ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Po pierwsze:

Zanim będziesz od kogoś wymagać 60% znajomości komend sam się tego wyucz..

Po drugie:

Napisze tylko tyle iż serwer na hamachi mam prawie skończony

Bo jełopie pobrałeś gotowe pliki CasidieMT2 i później jeszcze lizałeś dupsko kilku osobom z grona Casidie o pomoc w instalacji plików, nie powiem już o konfiguracji, ale Twoje umiejętności "techniczne" są w czarnej d***e bo nie potrafisz ośle nic zrobić sam.

Po trzecie:

✓ dużo dobrej zabawy

Co takiego wiesz?

Pozwól, że odpowiem za Ciebie: GÓWNO WIESZ.

Nie potrafisz skonfigurować plików, sprawdzić samemu czy można się połączyć z serwerem, szukasz ludzi od tego żeby Ci to sprawdzili i wyjeżdżasz z tekstem "Jakie debile tu są, pliku nie chcą jednego pobrać"

Nie będę dzieciaku Twojego jebanego pliku pobierał bo jest gównem, tylko krzywdzisz pliki Casidie, sam napisałeś, że ponaprawiać, powywalać śmieci i powstanie z tego coś fajnego. Najpierw trzeba umieć to ponaprawiać i wywalić śmieci, przez Ciebie te pliki są zhańbione, i te Twoje podejście, że "robisz coś dla kogoś z pasji, bo lubisz pomagać" C***a prawda, za reklame Seoriana Hamachi na YouTube chciałeś ode mnie jakąś rangę w grze, popierdolony człowieku.. Wspomnę jeszcze o Twoich super permisiach na TS3 gdzie Admin kanału mógł wpierdolić perma HeadAdminowi ale spoko xD.

Nikogo nie nauczysz, głupotą jedynie możesz zarazić.

Z Tobą również nie da się bawić, zostaw te pliki i daj se siana koleś bo i tak nic nie zdziałasz. Wczoraj wieczorem wstawiłeś prezentacje, która zniknęła po 30 minutach i trafiła do kosza bo sam tego chciałeś.. Cóż, logowanie Ci pierdolnęło i nie wiedziałeś jak je naprawić?

Opublikowano

Temat do zamknięcia,

@Turon, mam Cie już podziurki w nosie.

co do tych plików Casidie itd... mam wyjebane na ich wszystkich, jedyną osobą która normalnie się zachowała to Erion, a Erio i Vetitum, trzymcie strone Turona, róbcie co chcecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...