Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie konta/Gra od nowa? opłaca się ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, dawnoo temu posypały sie bany za Bola,L# i nie mam pojęcia czy do lola wrócić ... i czy nadal się za to sypią bany ?
A co do expienia konta to jak to zrobić ? jest jakiś poradnik ? i czy jest L# paczka jakaś którą miał kiedyś HeheheM ? lub coś podobnego ?

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Mam taką sytuację co Ty. Dokładnie taką samą.

Jednak uważam, że warto, ponieważ na świecie nie ma takich produkcji, gdzie producent aż tak stara się o grę, szczegóły zmian są omawiane tak dokładnie.
Aktualnie mam 25 level i już sobie jakieś boosty kupiłem. W wakacje dobiję ten diament V, wyżej mi się nie chce. Od przyszłego sezonu będę myśleć o challengerze (''pretendencie''). 

Podsumowując: Ja wrócę w wakacje na pełnej parze mając taką samą sytuację co Ty.

Pozostaje CS GO.

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

tak jak w temacie, dawnoo temu posypały sie bany za Bola,L# i nie mam pojęcia czy do lola wrócić ... i czy nadal się za to sypią bany ?

A co do expienia konta to jak to zrobić ? jest jakiś poradnik ? i czy jest L# paczka jakaś którą miał kiedyś HeheheM ? lub coś podobnego ?

opłaca się wracać ze względu na to że jest mniej ludzi używających l#.

Mam taką sytuację co Ty. Dokładnie taką samą.

Jednak uważam, że warto, ponieważ na świecie nie ma takich produkcji, gdzie producent aż tak stara się o grę, szczegóły zmian są omawiane tak dokładnie.

Aktualnie mam 25 level i już sobie jakieś boosty kupiłem. W wakacje dobiję ten diament V, wyżej mi się nie chce. Od przyszłego sezonu będę myśleć o challengerze (''pretendencie''). 

Podsumowując: Ja wrócę w wakacje na pełnej parze mając taką samą sytuację co Ty.

Pozostaje CS GO.

nie ma innych gier niż lol i cs go?

Age is just a number :)

Opublikowano

Bana możesz dostać w każdym momencie.

A co do expienia konta to jak to zrobić ?

Za pomocą Volibota od imsosharp.

jest jakiś poradnik ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1372042-expienie-kont-refk%C3%B3w-autobotem-leaguesharp-wersja-2015/

i czy jest L# paczka jakaś którą miał kiedyś HeheheM ? lub coś podobnego ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1361665-brainonlysharp/, jednak może być niezaktualizowana.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

nie ma innych gier niż lol i cs go?

Tak dobrze dopracowanych jak LoL, Cs Go czy DOTA2 - nie :)

Znam baardzo dużo tytułów, ale twórcy tych produkcji mają w d***e społeczność.

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Tak dobrze dopracowanych jak LoL, Cs Go czy DOTA2 - nie :)

Znam baardzo dużo tytułów, ale twórcy tych produkcji mają w d***e społeczność.

gdyby lol był TAK DOBRZE dopracowany to nie było by boli i innych league sharpów. gdyby cs go był dobrze dopracowany nie było by wh.

Blizzard to jedyna prawilna firma i tyle w temacie

Opublikowano

gdyby lol był TAK DOBRZE dopracowany to nie było by boli i innych league sharpów. gdyby cs go był dobrze dopracowany nie było by wh.

Gdyby blizzard byl jedyna prawilna firma to by nie bylo tyle botow w WoWie...

@topic Szansa na bana jest i bedzie, aktualnie L# jest paid wiec nie wiem jak z tym levelowaniem ale za free zagrasz tylko 2 normalne gierki na dzien wiec bez kupna raczej sie nie oplaca.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Gdyby blizzard byl jedyna prawilna firma to by nie bylo tyle botow w WoWie...

@topic Szansa na bana jest i bedzie, aktualnie L# jest paid wiec nie wiem jak z tym levelowaniem ale za free zagrasz tylko 2 normalne gierki na dzien wiec bez kupna raczej sie nie oplaca.

co z tego że są boty? do lola są exploity. czyli lol to gra z dziurami

Opublikowano

Każda gra ma cheaty. To wina społeczności, a nie gry, głąbie. Twórcy mogą zrobić zabezpieczenia. Ale popatrz na to z tej strony: LoL ma PONAD 80 milionów graczy z czego 30% przynajmniej raz cheatowało to masz 24 mln graczy vs załóżmy  10 000 pracowników riot games (jest ich kilkadziesiąt razy mniej niż tutaj podałem!)

24 000 000 : 10 000

Jest różnica? Jest.

Nie piszmy o tym tutaj, ten TEMAT NIE JEST O TYM!

Co do tematu, osobiście też dodam, że za Bola jest o wiele mnie ban wave'ów niż za L# :)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Każda gra ma cheaty. To wina społeczności, a nie gry, głąbie. Twórcy mogą zrobić zabezpieczenia. Ale popatrz na to z tej strony: LoL ma PONAD 80 milionów graczy z czego 30% przynajmniej raz cheatowało to masz 24 mln graczy vs załóżmy  10 000 pracowników riot games (jest ich kilkadziesiąt razy mniej niż tutaj podałem!)

24 000 000 : 10 000

Jest różnica? Jest.

Nie piszmy o tym tutaj, ten TEMAT NIE JEST O TYM!

Co do tematu, osobiście też dodam, że za Bola jest o wiele mnie ban wave'ów niż za L# :)

Jest mniej ale licz się potem z formatem :D 

Ja ostatnio wróciłem do LoL'a już plat III nie długo plat II po 10 winach gold III i od razu potem gold I jeżeli chodzi ci o program to polecam kupić VIP'a na L# a konto to nie problem albo wydasz 30zł na konto unranked z IP albo sam sobie wyexpisz :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...