Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na cassiopeie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A cracked z nulleda?

Czyli nie opłaca się kupować cassio specjalnie na bola?To może ktos poleci postać pod bola za 3150 lub 4800 i skrypt pod tą postać.

A co myślicie o skrypcie ExodusCarriopeia grał ktoś na nim?Jak sie sprawuję ?

Opublikowano

ExodusCassiopeia. Ja gram na Bolu od Finna z tym scriptem.

Nie rzuca skillów zza pleców więc cie nie wykryją. Masz tam klawisz combo , haras ( ustawiasz sobie w ustawieniach zeby ci q działało i wtedy spami q , e , e , e , e , e)
Pod klawisz v masz lane clear taki piękny że spami ci czarami a po tym wszystkim okazuje sie ze nie straciłeś many xD
Możesz sobie ustawić na ilu przeciwników ma rzucać ulta i wgl. Najlepiej jest ustawić na 2-3 i zaznaczyc "Use ult if killabe". Wtedy będzie rzucała ulta na jednego jeżeli w 100% mozesz go zabic

Opublikowano

Mam pytanie bo dodaje tak jak normalny skrypt i nie działa. 
Mianowicie: 
Custom Scripts > New Script > wklejam > save script > zaznaczam go w zakładce Custom Scripts > odpalam lola. 
I tak jakby wgl ten skrypt nie działał.. 
Wiesz co z tym zrobić żeby działało?

bPF1HEU.png

Opublikowano

Mam pytanie bo dodaje tak jak normalny skrypt i nie działa. 

Mianowicie: 

Custom Scripts > New Script > wklejam > save script > zaznaczam go w zakładce Custom Scripts > odpalam lola. 

I tak jakby wgl ten skrypt nie działał.. 

Wiesz co z tym zrobić żeby działało?

A napewno skopiowałeś cały tekst troche tego tam jest ;]

Miłego kopiowania https://github.com/LucasRPC/BoL-Scripts/blob/master/ExodusCarriopeia.lua

Skrypt działa świetnie polecam każdemu nawet grając na supp jesteście w stanie wykerować grę 

Opublikowano

@HiVeSx zrobiłem tak jak mówiłeś i nie pomogło.. 

@wujekspajder tak wszystko skopiowałem nawet sprawdzałem 3 razy i dalej to samo, normalnie ładuje mnie do gry pisze Witamy w Bol of Legends itp. a skryptu nie widzi... :/ 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Free.

Z Bolem od Finna mam następny problem.. bo ciągle wyskakuje mi Failed to download..

bPF1HEU.png

Opublikowano

Myślisz że tego nie robiłem... odkryłem jedynie, że jak zrobię folder BoL na pulpicie wszystkie pliki z bola tam dam uruchamiam go wyskakuje failed to download, więc dodałem ten folder do %appdata% i mogłem normalnie się zalogować lecz jak zaznaczałem te gotowe skrypty i klikałem download wyskakiwało failed to download i wyłączał się BoL.. czyściłem hots rejestry wszystko i nic jedynie działa mi ten free bol tylko że jak chce dodać swój skrypt to wgl go nie widzi...

bPF1HEU.png

Opublikowano

A pro po skryptu Cassio whooping to czemu  jak klikam żeby robiło mi combo to nie działa  ?

Opublikowano

Ja używałem swoimi czasy Cassiopeia Ducouteau, ale nie wiem czy jeszcze ten skrypt jest prowadzony ;/

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...