Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie bo mam konto na tibii real i nie pamietam hasla ani emaila ani recorvery keya

wiec jak kupie np na allegro recovery keya to na stronie bd mogl tam do Confirmation key wpisac taki kod co mi przyjdzie na emaila jak kupie i odzyskam wtedy konto?

Opublikowano

Nie, masz już po koncie.

Po dupie masz synek. Jezeli masz zarejestrowane konto na prawdziwe dane (przy wyrabianiu recovery keya) to masz szanse na odzyskanie konta poprzez otrzymanie listu!, a nie maila. Taki rarytas kosztuje bodajze ok.30zl, wiec jezeli masz warta postac, to zdecyduj sam.

szatankurde.gif
Opublikowano

Po dupie masz synek. Jezeli masz zarejestrowane konto na prawdziwe dane (przy wyrabianiu recovery keya) to masz szanse na odzyskanie konta poprzez otrzymanie listu!, a nie maila. Taki rarytas kosztuje bodajze ok.30zl, wiec jezeli masz warta postac, to zdecyduj sam.

1 raz o takim czymś słyszę Imię *

w tibia.com przy odzyskiwaniu nie ma takiej opcji

@topic

ja bym zrobił tak

napisałeś że tylko hasło zapomniałeś tzn. ze login masz, to przypomnij sobie hosting e-maila np o2.pl

i jak x2 klikniesz w okienko do logowania to ci wyskoczą konta na których się logowałeś przykład:syfe.png jeżeli przypomni ci się login to wchodzisz na

https://secure.tibia.com/account/?subtopic=lostaccount

wpisujesz nick postaci> zaznaczasz ptaszka obok "I have forgotten my password." wpisujesz e-mail i nazwa account> na e-mailu zatwierdzasz zmianę hasła> hasło przychodzi na poczte>zmieniasz hasło na tibia.com>robisz r-keya>otwierasz notatnik wpisujesz dane do konta>kupujesz pendrive> wrzucasz ten notatnik na pendka> i wkładasz w bezpieczne miejsce ( poradnik aka tibijczyk)

Opublikowano

1 raz o takim czymś słyszę Imię *

w tibia.com przy odzyskiwaniu nie ma takiej opcji

@topic

ja bym zrobił tak

napisałeś że tylko hasło zapomniałeś tzn. ze login masz, to przypomnij sobie hosting e-maila np o2.pl

i jak x2 klikniesz w okienko do logowania to ci wyskoczą konta na których się logowałeś przykład:syfe.png jeżeli przypomni ci się login to wchodzisz na

https://secure.tibia.com/account/?subtopic=lostaccount

wpisujesz nick postaci> zaznaczasz ptaszka obok "I have forgotten my password." wpisujesz e-mail i nazwa account> na e-mailu zatwierdzasz zmianę hasła> hasło przychodzi na poczte>zmieniasz hasło na tibia.com>robisz r-keya>otwierasz notatnik wpisujesz dane do konta>kupujesz pendrive> wrzucasz ten notatnik na pendka> i wkładasz w bezpieczne miejsce ( poradnik aka tibijczyk)

Jakie cholera mać Imię? Napisalem mu ostateczny sposob, wiec nie wiem co sie pultasz. Jego tez dobry sposob, jezeli cos kojarzysz z tego konta. Good Luck

szatankurde.gif
Opublikowano

Zeleży od tego jakie to było hasło, jeżeli takie przypisane prez tibia.com to ciężka sprawa, ale jeżeli będzie to hasło twoje, to wypisz sobie na kartce wszystkie hasła których uzywałeś, bądź swoje uniwersalne hasła. Z e-mailem możesz popróbować no chyba że masz zarejestrowane konto na [email protected] xD. Może masz jakieś spam e-maile na które rejestrowałeś konto.

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...