Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EurybiX|Cap 80|EU & CH|Balanced Builds|x1 Rates|Improved Quests|only useful Edits

Bendek18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie gildia jest 2lv (20/20graczy )

Dzis postaramy sie podbic 3lv gildi bo miejsc brak , kazdy ma 1 char i jest aktywny wiec ciezko zrobic slota dla nowych graczy a z dnia na dzien widac ze was przybywa

Zapraszamy :)

Opublikowano

Dajcie jakiś namiar na siebie :D Szukam Właśnie Takiej Aktywnej Gildi :)
Pytanie: Czy jest Kara za wyjście z Gildi 
O Mnie: Gram Długo Od 2007r. i Często, Umiem się zachować, Znam Angielski (wiec może być gildia Intermedialna później)
Moja Profesia: Bow / Blader / Fire :) Full STR :) 
Nick na serwerze: DesperaT

Opublikowano

O Mnie: Gram Długo Od 2007r. i Często, Umiem się zachować, Znam Angielski (wiec może być gildia Intermedialna później)

Moja Profesia: Bow / Blader / Fire :)Full STR :) 

Twój anons trochę gimbazą zalatuje, pozdrawiam i życzę powodzenia :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moja Profesia: Bow / Blader / Fire :)Full STR :) 

Grałem z Tobą na jakimś serwerze więc wiem, że na pewno nie ' gimbaza ' jak kolega napisał ^up ale wnioskując po tym poście trochę przesadziłeś z kolorami. Przetestowałem serwer, nie wnosi nic ciekawego.. polecałbym coś ciekawszego i rozwiniętego nie chce reklamować innego serwera w tym poście ale uwierz mi jeżeli to Ty prawdziwy DesperaT to napisz na priv może zagramy razem ale nie tutaj, gdyż ten serwer jest bez przyszłości i ma kilka exploitów, które łatwo było 

Gildia HyperioN

Full of polaczki, na serwerze jest nas lekko 20 osob

Fajnie sie gra serwer stabilny po starcie , lv leci dosc x1 chyba zaczyna sie dopiero po wbiciu 45lv :)

Duzo niespodzianek za lv upy

Zapraszamy pisac w grze Milf,Xandi,Dario,BlackEvil,Asoria,Dexter,Soren,Paula

Milf tutaj również? Zapalony gracz Januery przeszedł na serwer, który utrzymuje ledwo się na pułapie 120 graczy? :) Pozdrówcie Dextera od byczka Tw1nky :)

obejść :) 

Opublikowano

Wiekszosc osob narzeka własnie na to ze nie mozna dac bota i afk na tydzien bo sie nic nie wbija (0,02 za moba na 50lv) ale za q ktore robimy mamy po 30-40% wiec nie ma co narzekac tylko robic q i bawic sie jutro pierwsza forteca :D

Edge-1.png
Opublikowano

Twój anons trochę gimbazą zalatuje, pozdrawiam i życzę powodzenia :P

Grałem z Tobą na jakimś serwerze więc wiem, że na pewno nie ' gimbaza ' jak kolega napisał ^up ale wnioskując po tym poście trochę przesadziłeś z kolorami. Przetestowałem serwer, nie wnosi nic ciekawego.. polecałbym coś ciekawszego i rozwiniętego nie chce reklamować innego serwera w tym poście ale uwierz mi jeżeli to Ty prawdziwy DesperaT to napisz na priv może zagramy razem ale nie tutaj, gdyż ten serwer jest bez przyszłości i ma kilka exploitów, które łatwo było 

Milf tutaj również? Zapalony gracz Januery przeszedł na serwer, który utrzymuje ledwo się na pułapie 120 graczy? :) Pozdrówcie Dextera od byczka Tw1nky :)

obejść :)

zmieńcie te kolory :D

Opublikowano

Nie dzis tyllko jutro jest FW i nie POLECAM servera bo GM ma kolegow ktorym rozdaje suny powowodzenia z nimi jak ludze biegaja w sunach +10 bo kolega GM

Edge-1.png
Opublikowano

Na serverze jest jeden sun wep 8dg, takze nie wiem kolego skad Ty takie informacje bierzesz hahaha

A SOHy na 62 level, ktore leca masowo z Isy to nic nadzwyczajnego, 68+3 juz jest lepsze

Opublikowano

Zacznimy od tego ze ten serwer jest do grania 4fun..

Jesli mamy patrzec ze ktos juz ma lepsza bron od nas, to na 99% serwerach wystepuje taka sytucja.

Sun jest do zdbycia takze nie jest tak ze ktos ma a my zdobyc niemozemy

Co do serwera

We wtorek czeka nas update , powodem ma byc zwiekszenie trade rate i naprawienie paru bugow

Mamy tutaj gildie full PL, aktywna , to trzeba zaznaczyc, takze zawsze chat jest ''zywy'' . Gildia nosi nazwe HyperioN

Wiecej info jest na 1 stronie

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...