Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Bot do ELIT II | MARGONEM!

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX. odezwij się na GG.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz co pisać posty na forum margonem i upierać się że bot działa... to jest po prostu profesjonalne gdybyś tego nie napisał to bym nie wiedział że to malutkie oszustwo a napisanie takiego bota wystarczy kilka minut sam napisałem i jak skończę to może udostępnie na forum za darmo ;)

Opublikowano

Wiesz co pisać posty na forum margonem i upierać się że bot działa... to jest po prostu profesjonalne gdybyś tego nie napisał to bym nie wiedział że to malutkie oszustwo a napisanie takiego bota wystarczy kilka minut sam napisałem i jak skończę to może udostępnie na forum za darmo ;)

A ja juz prawie koncze pisac bota na SŁ. Przestan gadac glupoty, obiecaj wiecej rob mniej. Zamiast mi dupe zawracac to zrob cos porzadnego.

Po drugie to nie ja bylem na forum Margonem, z takim lvlem to mialem tyle e2 do testowania, ze wow.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

To pokaż co zrobiłeś a nie robisz przerobione filmiki, wstawiasz muzykę jak nie powiem co... i w dodatku popisujesz się że piszesz bota pod SŁ. (Jak jesteś taki mądry to pokaż a nie w ciemno inni kupują)

Mój Bot (Piszę go dopiero 2 godziny więc nie ma nic fajnego tylko expienie)

http://www.mpcforum.pl/topic/1423443-bot-do-margonem-niewykrywalny/
Tys widzial przerobiony film... pewna osoba mnie poprosila to pokazalem na skype...

Nie wiem czy jestes debilem czy nie wyczuwasz ironii.

Nic nie jest w ciemno... klient wie co to jest, jak dziala.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Tak jak pisałem zrób filmik min. 3 minutowy i pokaż jak nabija za ciebie poziom koxuuuu a w tym czasie graj w inną grę ;)

Opublikowano

Tak jak pisałem zrób filmik min. 3 minutowy i pokaż jak nabija za ciebie poziom koxuuuu a w tym czasie graj w inną grę ;)

Przecież to nie jest bot do expienia tylko do elit II.

Oj oj coś ci się nie udało.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

BOT POD PL? PRZECIEŻ NA POLSKICH SERWERACH SĄ SYMBOLE CZŁOWIEKU WIĘC PO CO KOMU TAKIE COŚ? 

NIE ZOSTAWIE TEGO NA NOC I NIE BEZDIE MI WYBIERAĆ ZNACZKÓW BEDZIE TYLKO ATAKOWAĆ JAKBYM WGRAŁ JEDEN DODATEK. 

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

BOT POD PL? PRZECIEŻ NA POLSKICH SERWERACH SĄ SYMBOLE CZŁOWIEKU WIĘC PO CO KOMU TAKIE COŚ?

NIE ZOSTAWIE TEGO NA NOC I NIE BEZDIE MI WYBIERAĆ ZNACZKÓW BEDZIE TYLKO ATAKOWAĆ JAKBYM WGRAŁ JEDEN DODATEK.

Co ty gadasz na PLu nie ma znaczkow...

Problemy w domu, ze piszesz tylko capslockiem?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngjasieeeks

Na pl'u nie ma znaczków u e2. :) Chyba że przy moim 2 letnim staniu na władcy rzek, znaczki mnie nie dotyczą.

a u mnie jakoś są? @Jednorożeł 

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

Kolejny fejk, który chce zarobić.

Zrozumcie, że takie boty nie istnieją a autor jest za przeproszeniem 'kupą' ścierwa sprzedając jakiegoś fejka.

Tyle osób już kupiło tego bota, ale jakoś żaden z nich nie wypowiedział się w temacie.

Żenada. 

Wracać doić krowy na pole i nie rób z siebie nie wiadomo jakiego programistę. ­

Opublikowano

Kolejny fejk, który chce zarobić.

Zrozumcie, że takie boty nie istnieją a autor jest za przeproszeniem 'kupą' ścierwa sprzedając jakiegoś fejka.

Tyle osób już kupiło tego bota, ale jakoś żaden z nich nie wypowiedział się w temacie.

Żenada. 

Wracać doić krowy na pole i nie rób z siebie nie wiadomo jakiego programistę. ­

Kupą ścierwa to możesz być ty, albo twoja rodzina.

Boty istnieją będą istnieć itd...

Jak nie kupiłeś to po co się wypowiadasz?

Tak, mają się ujawnić i dostać bana? K***a, myśl debilu.

Polacy są jednak zawistni i zazdrośni, a najlepszym przykładem tym jesteś tym, może dopisz sobie SebekPL.

Takim jak ty powinni zamykać w osobnym pokoi i zabronić komunikacji ze światem.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

­VereX bez urazy ale ten bot to gówno xD

Za 40 zł takiego bota sprzedać? hhahahahaha xD Bez jaj

Przecież to jest napisane w Au3 lub c++, a do tego słabo bo nie ma GUI ani nic.

Nie używał bym tego nawet za darmo.

Opublikowano

Kupą ścierwa to możesz być ty, albo twoja rodzina.

Boty istnieją będą istnieć itd...

Jak nie kupiłeś to po co się wypowiadasz?

Tak, mają się ujawnić i dostać bana? K***a, myśl debilu.

Polacy są jednak zawistni i zazdrośni, a najlepszym przykładem tym jesteś tym, może dopisz sobie SebekPL.

Takim jak ty powinni zamykać w osobnym pokoi i zabronić komunikacji ze światem.

Ty jesteś debilem co ma MPCForum do Margonem i co za idiota ma taki sam nick na np. forum wyjaśnij mi to... a po drugie aby znaleźć taką osobę musieliby mieć adres ip.

Ten koleś ma niedojebanie mózgowe POWIEDZ gdzie są ci ludzie którzy kupili od ciebie BOTa mogliby zrobić drugie konto 'Przepraszam MPC ;(' i napisać że są zajebiści ponieważ używają hacki ;X <podjarani>

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Opublikowano

­VereX bez urazy ale ten bot to gówno xD

Za 40 zł takiego bota sprzedać? hhahahahaha xD Bez jaj

Przecież to jest napisane w Au3 lub c++, a do tego słabo bo nie ma GUI ani nic.

Nie używał bym tego nawet za darmo.

Nie jest to, ani C++, ani Au3.

Jak możesz nazywać tego bota gówno? Wystarczy popatrzeć na twoje posty w Au3 na MPC....

Jest Gui... więcej nie trzeba.

Ty jesteś debilem co ma MPCForum do Margonem i co za idiota ma taki sam nick na np. forum wyjaśnij mi to... a po drugie aby znaleźć taką osobę musieliby mieć adres ip.

Ten koleś ma niedojebanie mózgowe POWIEDZ gdzie są ci ludzie którzy kupili od ciebie BOTa mogliby zrobić drugie konto 'Przepraszam MPC ;(' i napisać że są zajebiści ponieważ używają hacki ;X <podjarani>

A regulamin to czytałeś? Multikonta - zabronione, a i za obrazę licz się z 7dni bana. Nie będę komentował idiotycznych zachowań.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Idiotyczne było czytanie co piszesz.... odradzam kupna od tego pana niby 'bota' ponieważ jest szansa że zapłacicie a on wam da jakieś 'gówno' w C++ albo AU3 no to tyle na temat. Dziękuje i do widzenia ;D

int o = 1, y = 1;

}

Opublikowano

Idiotyczne było czytanie co piszesz.... odradzam kupna od tego pana niby 'bota' ponieważ jest szansa że zapłacicie a on wam da jakieś 'gówno' w C++ albo AU3 no to tyle na temat. Dziękuje i do widzenia ;D

Na jakiej podstawie twierdzisz, że dostaną "gówno"?

Kupiłeś? Nie, to czemu się wypowiadaz?

Na jakiej podstawie twierdzisz, ze jest napisane w C++ lub Au3?

Kupiłeś? Nie, to czemu się wypowiadasz?

Bezpodstawne oskarżenia możesz swojej mamusi mówić.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ja przynajmniej mam mamę nie to co ty.... A co do bota to powtarzam gó*no i tyle lepszego można znaleźć na necie ZA DARMO tak za darmo! rozumiesz takie słowo czy wszystko wg. ciebie powinno kosztować?

int o = 1, y = 1;

}

Opublikowano

Ja przynajmniej mam mamę nie to co ty.... A co do bota to powtarzam gó*no i tyle lepszego można znaleźć na necie ZA DARMO tak za darmo! rozumiesz takie słowo czy wszystko wg. ciebie powinno kosztować?

Proszę o link do takiego darmowego.

I postaraj się z prowokacją, bo ci nie wychodzi.

#Edit

Po tym temacie stwierdzam, że jesteś pseudo znawcą http://www.mpcforum.pl/topic/1431481-w-jaki-spos%C3%B3b-podzieli%C4%87-te-dane/#entry12141419

I długa droga przed tobą, obyś się wywalił.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...