Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3,500

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, macie chwilkę czasu aby pomóc mi złożyć jakiś PC na morelach tak do 3,500? Komputer głównie pod gry no ale też aby mi się nie zacinał (Jak to bywa, w moim laptopie...) co jest bardzo uciążliwe ponieważ muszę go wtedy restartować.

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/SMPHtV/

cena trochę większa niz miala byc (180zl) ale to dlatego, ze chcialem bardzo ci w tym zestawie dac 970. Jeśli ktoś się do tego przyczepi to raczej tylko do obudowy/mobo.

Dodatkowego chłodzenia na procesor nie trzeba? Czy to tylko w przypadku CPU z możliwością OC? //Usune napęd bo nie potrzebny mi :P

Opublikowano

zestaw premula jest ok, mozna brac

Aha rozumiem, a zostawić tą Gigabyte czy zamienić na EVGE FTW? Pewnie będę miał jeszcze trochę oszczędności z 200zł to mógłbym zawsze położyć. Czy może zostawić tą Gigabyte i dołożyć ssd?

Opublikowano

EVGA jest lepsza od Gigabyte, ale jeśli liczyć z ssd to evga < gigabyte + ssd jak nic ;p 4460 nie potrzebuje chłodzenia bo ma zablokowany mnoznik - do tego w obudowie z3 plus masz 4 wbudowane wiatraki - wystarczy.

Opublikowano

To zamienię Gigabyte na EVGE a SSD dokupię sobie na przykład za rok czy kiedyś tam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...