Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o sprzęt do GTA 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was pytanie żeby sie upewnić. Kupiłem GTA 5 i oczywiście mam lagi, oglądałem na YT inni nie mają lagów na podobnym sprzęcie. Mój "sprzęt" to AMD FX-6100, Asus R9 270, Corsair VS 450, 16GB RAM, MSI MS-7641. Gram na rozdzielczości 1680x1050. Pytanie oczywiście to czemu tak ścina?

Opublikowano

@KibiXe Pobrałem najnowsze sterowniki, wzrosło parę FPS ale dalej tak ścina. Tak, ścina podczas jazdy ale gdy idę np.  po plaży to w momencie ścina mnie (po zainstalowaniu najnowszych sterowników) do 12-20 FPS. Myślę że przyczyną jest slaby procesor ponieważ gdy jestem na miejscówce typowo pod kartę graficzna to na maksymalnych ustawieniach które mogę ustawić mam stałe 60 FPS. Dziwne jest również to że mam więcej FPS na maksymalnych które mogę ustawić niż na najniższych :/

Opublikowano

Nie pieprz mu głupot, typu "masz odpowiedz" bo ten procesor może nie należy do najlepszych, aczkolwiek powinien sobie dawać radę.

Co do autora, sprawdź temperatury podczas grania, gdyż może być to spowodowane przegrzewaniem się procka, może chłodzenie nie dociska ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...