Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlpopularniejsze serwisy filmów online w Polsce są zamknięte zalukaj, ekino, litv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Co sądzicie o tej całej zaistniałej sytuacji? Ja myślę, że to wielka strata zarówna jak i dla właścicieli serwisów i użytkowników, ale wiadomo, że takie serwisy szybko powrócą na nogi znając życie ;).

Jakie są wasze zdania/opinie?

Opublikowano

­Zalukaj nie jest zamknięte, ekino tylko wiec nie siej głupot. Poza tym póki seansika nie zamkną to zlewam takie info. :D

Opublikowano

Ouuu, serio? A jaki jest tego powód?

Nie wiedziałam o tym. Trochę szkoda, bo zbierałam na dozywotnie konto premium na ekino od jakiegoś czasu :( troszke hajsu na to poszlo.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­Zalukaj nie jest zamknięte, ekino tylko wiec nie siej głupot. Poza tym póki seansika nie zamkną to zlewam takie info. :D

zalukaj również zostanie zamknięte więc nie sieje głupot kolego :)!

radzę harnaś oglądnij filmik http://wiadomosci.wp.pl/kat,94434,title,Policja-zamknela-popularne-serwisy-z-filmami-online,wid,17522828,wiadomosc.html?src01=6a4c8

Opublikowano

I bardzo dobrze. Może wreszcie ludzie zmądrzeją i przestaną oglądać w mizernej jakości zarówno obrazu, jak i dźwięku, a zamiast tego będą kupować płyty / pobierać ripy w wysokiej rozdzielczości. Te serwisy oferują niby-HD, a tak naprawdę jest to biedne 360p, no litości. :F

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Ouuu, serio? A jaki jest tego powód?

Nie wiedziałam o tym. Trochę szkoda, bo zbierałam na dozywotnie konto premium na ekino od jakiegoś czasu :( troszke hajsu na to poszlo.

Dużo wydałaś?

Opublikowano

I bardzo dobrze. Może wreszcie ludzie zmądrzeją i przestaną oglądać w mizernej jakości zarówno obrazu, jak i dźwięku, a zamiast tego będą kupować płyty / pobierać ripy w wysokiej rozdzielczości. Te serwisy oferują niby-HD, a tak naprawdę jest to biedne 360p, no litości. :F

Co ty pierdolisz... Na Ekino była zakładka HD filmy po 1/1,5 GB wagi jakość Full HD :)

E tam zamkną jeden otworzą 2 kolejne 

Szkoda tylko że przepadło mi dożywotnie premium na ekino :(

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ciezko powiedziec ile, ale co jakies dwa miesiace wysylalo sie smsa, mialam konto wspolne ze swoim facetem, ogladalismy sobie wspolnie filmy czasem dzieki tej stronie. Czasem nawet on wysylal przelewy, itp na te konta premium :p no coz, bedzie trzeba przejsc na cda lub kupowac filmy.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ciezko powiedziec ile, ale co jakies dwa miesiace wysylalo sie smsa, mialam konto wspolne ze swoim facetem, ogladalismy sobie wspolnie filmy czasem dzieki tej stronie. Czasem nawet on wysylal przelewy, itp na te konta premium :P no coz, bedzie trzeba przejsc na cda lub kupowac filmy.

Szkoda że nie pomyślałaś :) było tak jak ja porozdawać passy z premium kilku osobą pod warunkiem doładowania na 30 dni. Konto zarabiało samo na siebie 

Sądzę że za miesiąc otworzą kolejną dużą stronę tak jak to było z MegaUpload 

Półtoragigabajtowy film w fullHD? Zakładając, że miał dwie godziny, powinien ważyć ok. 10 GB po skompresowaniu, a takie żywe z płyt Blu-ray ważą ponad 30 GB, więc mamy stosunek 1,5:10. Nadal nie widzisz różnicy?

Nawet nie będe z tobą dyskutował jeśli pobierasz filmy po 10/30 GB i jarasz sie jakością to powiem ci szczerze GL. 

Nie odpisuj na to bo i tak JBMNT 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Co ty pierdolisz... Na Ekino była zakładka HD filmy po 1/1,5 GB wagi jakość Full HD :)

Półtoragigabajtowy film w fullHD? Zakładając, że miał dwie godziny, powinien ważyć ok. 10 GB po skompresowaniu, a takie żywe z płyt Blu-ray ważą ponad 30 GB, więc mamy stosunek 1,5:10. Nadal nie widzisz różnicy?

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Ciezko powiedziec ile, ale co jakies dwa miesiace wysylalo sie smsa, mialam konto wspolne ze swoim facetem, ogladalismy sobie wspolnie filmy czasem dzieki tej stronie. Czasem nawet on wysylal przelewy, itp na te konta premium :P no coz, bedzie trzeba przejsc na cda lub kupowac filmy.

Myślę, że warto na prawdę zainwestować w legalne źródła. Jakość i przyjemność oglądania będzie na pewno o wiele lepsza.

Opublikowano

Ja jak mam coś znaleźć/pobrać/obejrzeć to tylko darkwarez, nie interesują mnie te mierne serwisy :P

Opublikowano

Tak, ale to już torrenty ;p

To nie są torrenty :P

Opublikowano

A sam pewnie masz w folderze 100GB filmów :v

6jnc40.gif

Opublikowano

Dla mnie te serwisy i tak były porażką. Brali pieniądze większe niż byś kupił płyte... I tak zostało dużo serwisów filmowych seansik, cda, torrenty, warezy etc.

Opublikowano

Prawie wszystkie filmy są na cda, więc jakoś mnie to nie obchodzi, że zamkną te pseudo serwisy. Sporo filmów na Zalukaj nie działa i są nietykane, a na niektórych trzeba mieć konto premium, więc spluwam na takie coś.

Opublikowano

Jaki jest cel blokowania serwisów tego typu? Boli ich że ktoś zarabia kase..

Pewnie już pojawiają się projekty stworzenia nowych serwisów :)

Tak samo było z dopalaczami. Zamkneli sklepy i myśleli że wszystko będzie cacy, a teraz w necie można kupić dopy które przychodzą do Cb pocztą xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

E tam zamkną jeden otworzą 2 kolejne 

Szkoda tylko że przepadło mi dożywotnie premium na ekino :(

1,5GB i jakość HD? Dobre sobie... 1,5GB to nawet mało jak na porządny DVDrip, a gdzie tutaj mowa o FullHD.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...