Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje Administracji.] DEKADOR

Mr-OMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszam się, pomimo iż mam własny serwer, nie znam waszego adresu IP, nie będę mógł u was przesiadywać, nie znam waszej nazwy, nie znając mnie przez was dostanę rangę, nie umiejąc posługiwać się teamspeakiem, nie mając żadnego doświadczenia, nie mając mikrofonu, nie umiejąc wejść na ts. 

Radzę trochę uzupełnić bo wchodząc od razu odrzuca :)

Opublikowano

Zgłaszam się, pomimo iż mam własny serwer, nie znam waszego adresu IP, nie będę mógł u was przesiadywać, nie znam waszej nazwy, nie znając mnie przez was dostanę rangę, nie umiejąc posługiwać się teamspeakiem, nie mając żadnego doświadczenia, nie mając mikrofonu, nie umiejąc wejść na ts. 

Radzę trochę uzupełnić bo wchodząc od razu odrzuca :)

Udajesz idiotę czy naprawdę nim jesteś ?

Nie będę odpisywał na to wszystko, co napisałeś, bo nie zniżę się do twojego poziomu inteligencji.

­

sygna.png

Opublikowano

Udajesz idiotę czy naprawdę nim jesteś ?

Nie będę odpisywał na to wszystko, co napisałeś, bo nie zniżę się do twojego poziomu inteligencji.

­

Zniżyłeś się niżej niż podłoga :) Ty pierwszy mnie obraziłeś pyszczku, ja dałem Ci tylko wskazówkę. Nawet z niej skorzystałeś więc nie wiem, czy teraz Ty robisz z siebie idiotę czy po prostu nim jesteś, ale chyba ta druga opcja :)

Opublikowano

Zniżyłeś się niżej niż podłoga :) Ty pierwszy mnie obraziłeś pyszczku, ja dałem Ci tylko wskazówkę. Nawet z niej skorzystałeś więc nie wiem, czy teraz Ty robisz z siebie idiotę czy po prostu nim jesteś, ale chyba ta druga opcja :)

Skąd się biorą takie niedorozwoje umysłowe to serio nwm to forum schodzi już na psy przez takie dzieci upośledzone jak ty ;)

Tym miłym akcentem kończę rozmowę z tobą, bo nie rozmawiam z dziećmi mało inteligentnymi a jak chcesz jeszcze porozmawiać zapraszam gg/pw/ts

Miłego wieczoru :)

­

sygna.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...