Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL] Minecraft Forge Poradnik + Download

7days7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przedstawiony poniżej film ukazuje jak poprawnie

wgrać modyfikację pod nazwą Forge. Tutorial jest krótki

i mam nadzieję przydatny. Polecam go włączyć w 720p :)

https://www.youtube.com/watch?v=UsQkRhfqoRI

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Nie wiem czy ten poradnik jest potrzebny. Istnieje wiele innych z ktorych mozna skorzytac no ale plusik za checi i za to ze poradnik jest krotki.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPaTryQ512 Wcale nie uważam, że to jest niepotrzebny poradnik. Jego forma różni się od tak jak to ukazał @RaZH tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1406812-wgrywanie-forge-do-minecrafta-poradnik/

Przede wszystkim ten poradnik opiera się na tym, iż jest on wykonany w formie video, a jego długość nie przekracza 2 minut co jest ogromnym plusem, ponieważ wpływa on na przyjemność oglądania. Są takie osoby, które zamiast czytać i rozwijać spoiler'y wolą oglądać oraz jednocześnie wykonywać instruktaże.

Absolutnie nie można tego uznać jako nabijanie postów, ponieważ nawet gdyby forma była ta sama to wykonanie byłoby troszeczkę inne nie wspominając o autorze tematu. Pozdrawiam!

@Edit Down: Takich krótkich i treściwych bez zbędnego gadania? Nie natknąłem się :P

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Ja zrobiłem ten poradnik z myślą o graczach o słabym internetem. A na yt jest miliony takich filmów

Tak wiem off topic :)

Opublikowano

Według mnie nie przyda się większej ilości graczy. Rzadko kto używa forge, ponieważ mody zabierają znaczną ilość zasobów komputera.

26_unnamed.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...