Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Premiumowy ? Czy Nie.

Zwykłe: Cała linia do E 50M

Premka: Panterka 8.8 

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

E50M jest świetnym czołgiem idź w tą linię ale może być ciężko.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Jak do zarabiania no premium to raczej PZ IV.

Ogólnie polecam linie E-50M, bo Leoś ma słaby pancerz i możesz być zawiedziony (Podobno czołg dla doświadczonych graczy).

2 dni temu zrobiłam też linie do Obj 140 i rozegrałam już ponad 200 bitew, serio czołg poezja, tylko często się pali :P

Premium - jeżeli chcesz zarobić dużo to Jagoda 8.8cm, a jeżeli chcesz mieć trochę gry, to polecam Panterkę 8.8cm

Opublikowano

Myślę, że X med E-50M będzie najlepszym czołgiem, jak na Meda pancerz miodzio i taranować możesz elegancko, działko też niczego sobie.

Ale niech lepiej wypowiedzą się eksperci.

Opublikowano

Jak do zarabiania no premium to raczej PZ IV.

Ogólnie polecam linie E-50M, bo Leoś ma słaby pancerz i możesz być zawiedziony (Podobno czołg dla doświadczonych graczy).

2 dni temu zrobiłam też linie do Obj 140 i rozegrałam już ponad 200 bitew, serio czołg poezja, tylko często się pali :P

Premium - jeżeli chcesz zarobić dużo to Jagoda 8.8cm, a jeżeli chcesz mieć trochę gry, to polecam Panterkę 8.8cm

Akurat Jagodą 8.8 cm nie da się sporo zarobić, bo ten czołg posiadałem dwa razy i dwa razy go sprzedałem. Totalnie czołg nie grywalny, zależy od teamu i co najważniejsze mapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...