Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić w tym kompie?

PorTuna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co pierwsze zmienić w tym PC i na jaką konkretną inną?Ramu nie podaje bo na ram zawsze hajsu starczy,

Procek:Intel Core i3-3250 LGA1155 BOX

Grafika:Gigabyte ATI Radeon R7 260X 1GB DDR5/128bit

Zasilacz:Corsair:Corsair VS Series 450W

Płyta główna:Asrock H61M-VG4 Intel H61

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Chcę na razie zmienić jedną część za max 1300zł,oczywiście nie musi być to równe 1300zł może być to mniej lub trochę więcej.

wiUSaJB.jpg

Opublikowano

jedną część za około 1300?

ja bym wrzucił GTX 970, tylko potem obowiązkowo musi zmienisz procesor na jakiś nowszy i5 lub i7 (jeśli będziesz miał kasę), ale do tego jeszcze płyta główna z nowym chipsetem do obsługi tych procesorów. :) ewentualnie teraz możesz kupić cpu i płytę, a potem gpu, ale sądzę że tak "na już" to więcej wydajności da Ci karta graficzna niż procesor.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Z tego co czytam to moja obecna płyta główna obsługuje Intel Core i7 / i5 / i3 / Xeon / Pentium / Celeron

wiUSaJB.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...