Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjście z cebulackiego brązu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Zakladam ten temat żeby wrzucać tu screeny z moich gier, a was proszę o komentarze co do tych gier, co mam poprawić, co robię źle, itd. Jeśłi ktoś by chciał to może mi pomóc stąd wyjść...

Niestety przejebany ranked 4v5, farma wiem że słaba jak na ta minutę, ale było 4v5 i musiałem siedzieć na midzie.  

PS. Yi, jeśli to czytasz to wiedz, że tobą gardzę, ragequiterze i możesz mi najwyżej pałe obśrupać.

6zJ9Hvq.jpg

Opublikowano

Nie jestem jakąś platyną, a fulltankiem ciężko samemu grać, w sumie to 4v5 było do wygrania, ale to też mój błąd. Brąz 1 to już nie takie trolle jak w b5 wbrew temu co Ci się wydaje:D

Opublikowano

Nie wymagaj od innych ,jak sam dużo nie wnosisz. Jak to są twoje najgorsze teamy to ci zazdroszczę. A co do picków to stawiaj na dmg ,w brązie możesz nawet grać full ad bez inicjacji.

Opublikowano

Jak można przegrać w bronzie? Tam można Taricem ad w jungle easy wykarować ;-;

A sam jesteś unranked  <_< 

Graj jungle lub mid żeby łatwo na inne linie wbić ;)

Opublikowano

K***A JEBANE TROLLE PIERDOLONE JAK ZWYKLE K***A ENEMY DOBIERA SILVERY/ B1-B2 A MI K***A B5 I DO TEGO JEBANYCH POLACZKÓW!!!!!

Kurwa błagam ludzie pomóżcie mi bo Z TYMI GÓWNAMI NIE DA SIE GRAĆ. 

Jak oni kurwa nie rozumieją co to znaczy group mid! 40 minut kurwa chodzą w czterech po 1 fraga na bota i padają przy tym! K***A AŻ SIE PORYCZAŁEM Z BEZSILNOŚCI

Fcj1k2D.jpg

Opublikowano

Daj passy na pw (bez maila zeby nie bylo ze chce ukrasc ( ͡° ͜ʖ ͡°)   )   to ci wyjde dzisiaj do silvera

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Nie zwalaj wszystkiego na team, po tych postach widać, że sam nie masz pojęcia o grze i flamujesz na innych, nie patrzysz na swoje błędy, ja wyszedłem z silvera tylko przy pomocy Godyra :v

Opublikowano

Jak można przegrać w bronzie? Tam można Taricem ad w jungle easy wykarować ;-;

Lel taki dobry jestes ;( pewnie nervariena uczyles jak grac w lola :D mam do ciebie prosbe nagrasz mi meczyk jak carujesz taricem w jungli? plss odpisz ;cc tez chce byc taki jak ty.

Co do tematu graj adc w brazie :D mnie dalo do brazu 2 12-17 meczy zagralem adc i w brazie mnie nie bylo :> 

Edit

Nie zwalaj wszystkiego na team, po tych postach widać, że sam nie masz pojęcia o grze i flamujesz na innych, nie patrzysz na swoje błędy, ja wyszedłem z silvera tylko przy pomocy Godyra :v

Ciekawe co ty bys zrobil jak bys mial taki spierdolony team ;)?  to jego wina ze garen sklada infinity ? to jego wina? ze nidale ma 3/14 to jego wina ze corki ma 5/15 :D.W brazie masz ludzi co maja wyjebane na gre + troluja ;> tak jak w goldzie napisze kolesiowi ze zle cos robi focha strzeli i "Dissconected" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...