Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STIMSHOP - OSZUSCI CALA PRAWDA ;>

Sierpuszekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
­Lol, pokazujesz jakimi są oszustami, czy jak dałeś się zrobić w konia i zaufałeś nieautoryzowanemu sprzedawcy?
Opublikowano

11. Niszczenie reputacji sklepu, świadczenie złej opinii o nim mogą zostać automatycznie zgłaszane do służb specjalnych jako działanie na szkode sklepu.

Co do twojego postu, musiałeś podać złe dane. Ja otrzymałem skiny po 6 godzinach.

Opublikowano

11. Niszczenie reputacji sklepu, świadczenie złej opinii o nim mogą zostać automatycznie zgłaszane do służb specjalnych jako działanie na szkode sklepu.

Co do twojego postu, musiałeś podać złe dane. Ja otrzymałem skiny po 6 godzinach.

Założymy się, że ich działalność nawet nie jest zarejestrowana ?

Opublikowano

Jebane Polskie Społeczeństwo :> nie potrafia zarobic to kradna ^^.Jesli cie okradl na 500zloty lec na Policje moze zobaczysz malego cwela w sadzie z matka ;D

Opublikowano

Dokładnie jeżeli kwota przekroczyła 300zł to spokojnie bez wahania można iść na policję, mnie też oszukali ale nie aż tak tylko na jakieś 60zł

Pospamuje im tą stroną trochę na fanpage, żeby reputacje im zniszczyć :P

Opublikowano

Rozumiem okradanie okradaniem, temat będzie, ale go zamknę bo robi się nie potrzebna dyskusja.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...