Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem CS 1.6 STEAM

Morderca999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu mam problem z  CS'em, a mianowicie gdy odpalam cs, odrazu po włączeniu wyskakuje mi błąd "Nie znaleziono wejścia do procedury _rib" coś tam dalej i crashuje cs'a. Jeżeli chodzi o wejście do tej procedury, to ścieżka jest podawana do pliku "mssvoice.asi" znajdującym się w pliku Half-Life, jeżeli go usunę to nie pojawia się błąd. Ale dalej crashuje odrazu po odpaleniu gry. Próbowałem zmieniać wersję gry z 2k13 na 2k9 nic nie dało, patrzyłem spójność plików, tu też jest ok. Reinstalowałem Steama jak i CS i tak nic nie pomogło. Więc Jak można to naprawić? Jeżeli potrzeba będzie dam ss tego błędu. Czy ktoś mógłby wrzucić tutaj swój plik mssvoice.asi (oczywiście taki który nie wywala takiego błędu) bo być może to będzie rozwiązanie :) Pozdrawiam

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Deep, też to nie pomogło. Bo akurat zanim piszę temat, dobrze szukam w googlach czegoś. Nie pomogło, z resztą pisałem że sprawdzałem "Spójność plików"

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Czytaj kolego ze zrozumieniem, pisałem o tym. A Ty bezsensownie nabijasz posty :/

Rzeczywiście, nie zauważyłem, że pisałeś o reinstalce steama.

A programy, które działają jako "nakładka" np. overwolf?

Jeśli tak to wyłącz je. ;)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...