Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer minecraft na bete 1.8.1

AlanixPolska010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poco beta 1.8.1? Skoro jest 1.8.4.... Jeśli na nim nic nie będzie (czysty serwer) to nie wpadnę bo to jak gra na single player

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

1.8.1 ;-;

Już tworzone są na 1.8.4 a Ty o becie gadasz.

Nie ma sensu, jak widać każdy pomału myśli o zmianie na 1.8.x wersje :P więc niedługo będzie znów wielkie przejście serwerów

Ogólnie jakbyś zrobił coś co da trochę ciekawości na serwer to może tak, jakiś survival ale bez działek i gildii taki czysty SV z opcją okradania innych graczy :D

Tylko plugin na logowanie i losowe spawnowanie podczas rejestracji :D

TEMAT

Opublikowano

­Nikt nie będzie grał w wcześniejszych wersjach. Gra idzie na przód, a z nimi gracze.

Opublikowano

­

@MarekPL1 jak we wcześniejszych?

Serwer stoją na 1.7 więc 1.8 jest nowsze a nie starsze

Chodziło mi o wersję które są w BECIE.

Opublikowano

No chyba że tak, ale ważne że ktoś już myśli o tym aby tworzyć serwery pod 1.8 a nie 1.7 i niżej

Pluginy są bo sam mam je pod wersję 1.8.4 nawet więc po 1.8 nie ma problemu z nimi

Więc jaki miałby to być serwer autorze?

TEMAT

Opublikowano

Osobiście nie chcę, po co się cofać do czegoś co nie działało dobrze i proszę nie pisz o klimacie czy innym wyimaginowanym zjawisku, ponieważ klimat na serwerze nie zależy od wersji tylko od graczy.

Opublikowano

Jeżeli chcesz, to rób serwer, nie to nie. Dodatkowo ten dział nie służy do reklamowania swoich serwerów Minecraft.

Kosz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...