Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ArmeniusMT2

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer nie przekonuje mnie do gry uważam że nie ma tu niczego co mogłoby mnie zachęcić :c

takie jest tylko moje zdanie..

od serca mogę powiedzieć tyle że życzę powodzenia.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wygląda jak kalka Mories.pl tylko pewnie bez zwiększonych respów, dopracowań i znając życie wielkich sukcesów nie osiągnie, ale zobaczymy ja tam złego nie życzę.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Polecam bo RyKoX ? Serio ? Po co pisać ze polecacie bo RyKoX typ jest YTberem i gra na serwerach to pewnie wie na czym sie dobrze gra, co do serwera Kto jest sponsorem i czy poza RyKoXem jest jakaś reklama? Serwer całkiem przyzwoity, jedyne co mi nie pasuje to sety broni i zbrojek cały czas to samo po stalkach, a te nowe zbrojki z in*orii to sa strasznie słabe. Polecam i na pewno zagram przynajmniej do 30 lvl. Pozdrawiam WooDoo

Opublikowano

Polecam bo RyKoX ? Serio ? Po co pisać ze polecacie bo RyKoX typ jest YTberem i gra na serwerach to pewnie wie na czym sie dobrze gra, co do serwera Kto jest sponsorem i czy poza RyKoXem jest jakaś reklama? Serwer całkiem przyzwoity, jedyne co mi nie pasuje to sety broni i zbrojek cały czas to samo po stalkach, a te nowe zbrojki z in*orii to sa strasznie słabe. Polecam i na pewno zagram przynajmniej do 30 lvl. Pozdrawiam WooDoo

Bubex

Bulioners

MrZalegalizowany

ThailGT

Kozake

Ramzesek

W update wprowadzę jakieś nowe fajne bronie i zbroje.

Zapraszam do prezentacji w głównym dziale prezentacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1417080-armeniusmt2-dedyk-medium/

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...