Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 07/05 Nowy Splash Art

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czarodziejka Lux, uwielbiam fiolet, ale różowy... Taki sobie ten splash, wolę jak jest jakaś normalna scena, krajobraz. Ciekawi mnie ten pomysł/wykonanie z "Reform cards", może będzie mniej agresywnych graczy :p

Opublikowano

Mimo iż instabuy Lux, to zawiódł mnie ten splash. Oczekiwałam czegoś lepszego :x

Co do tego systemu to bardzo fajny pomysł. Mam dosyć dziwnych mentalnych dzieci, co jak widzą, że PL to piszą: Poland, gg, surr at 20. 

Opublikowano

Splash troche za bardzo bajkowy....

no ale coz... skin bardzo ladny :)

wyczuwam przyrost sezonowych Lux na midzie,

bedzie co orac :D­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ładny, może nie taki czadowy, jak oczekiwałem. Koncept art (który mam w avku btw.)  jest ładniejszy :).

BTW. Jak bierzecie PBE, wydaje mi się że surr@Matek jest najlepszym źródłem.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

"System będzie analizował zachowanie graczy" Mam rozumieć, że komputer będzie rozróżniał wulgarny język, od normalnych wypowiedzi?

Nie no szacun Rito taka technika zaawansowana :ninja:

Mam nadzieję, że dzięki temu będzie mniej j*b*nych ścierw, którzy jadą po KAŻDYM Polaku bez względu czy jest flamerem czy normalnym graczem..

Pierd*oleni rasiści. -.-

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...