Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe CasidieMT2

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak by ktoś jeszcze chciał mnie prosić o pomoc w plikach czy też kliencie otrzyma taką samą odpowiedź ... Pomogłem jednej osobie i wystarczy Pjona Nara Elo ;)

Untitledp_wwesexw.png

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Lajk™
Opublikowano

ja mam taki problem 

sysser  auth

SYSERR: May  8 11:08:32 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: May  8 11:10:14 :: LoadSetting: [INIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)
SYSERR: May  8 11:10:14 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Table 'account.string' doesn't exist (query: SELECT name, text FROM string errno: 1146)
SYSERR: May  8 11:10:14 :: Cube_init: Cube_Init failed
SYSERR: May  8 11:10:14 :: Blend_Item_init: <Blend_Item_init> fail

ch1

SYSERR: May  8 11:10:16 :: LoadSetting: [INIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)
cd /var/db/mysql/account/ && rm account.string

K***a, człowieku ja widzę ty ze wszystkim masz kurwa problemy xD

#Topic. Pliki na Lastivi s2 ? całkiem spoko to wygląda niby .. Dzięki.

­

Opublikowano

Moje po przednie posty kazałem zamknąć bo to zwykły spam, co do plików bardzo fajne lecz trzeba niektóre rzeczy po ustawiać, dzięki @Vetitum za udostępnienie jak i reszcie za prace wykonaną nad pliczkami. Troche pousować, pododawać i może wyjść z tego coś fajnego.

Opublikowano

cd /var/db/mysql/account/ && rm account.string
K***a, człowieku ja widzę ty ze wszystkim masz k***a problemy xD

#Topic. Pliki na Lastivi s2 ? całkiem spoko to wygląda niby .. Dzięki.

­

Tak to fajnie :-) pliki spoko erio spoko ziomek

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Erioo ! Szkoda ze udostepniles pliczki mogles postawic serwer :3

Oczywiscie polecam pliki ! Erio i reszta ekipy oczywiscie wlozyla w to nie malo czasu :)

// Powiedz mi jakie jest haslo do pliczkow poniewaz nie widze tego tutaj ?

A ty postawiles morelisa i co? xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

@soxlin7

Stoi ciagle jako beta serwer duzo rzeczy poprawiam zaniedlugo dedyk powinien byc :)?

To nie temat do takich tematow a co do plikow jezeli ktos ma problemy pisac do mnie pomoglem z nimi juz 3 osoba

Pliki sa troche wymagajace jezeli was wywala dajcie wiecej ramu poniewaz 1-2 gb nie starczy:)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

sprawdź ścieżki 

Opublikowano

mam taki błąd po wpisaniu /start

image.png

Poważnie?! Wystarczy luknąć na ścieżkę plików ...

@Edit do poniedziałku wytrzeźwieje to zrobię wam poradnik jak to odpalić .... albo wrzuce gotową maszyne.

Gość Lajk™
Opublikowano

@flyby nie dawaj im wszystkiego pod nos... Niech sami ruszą głową. Pliki polecam choć nie użyję.

Chociaż częściowo ich nakierować bo w innym przypadku błądzą i jest nie potrzebny spam :D

Zrobiłem wam gotową maszyne ;)

­

Opublikowano

Chociaż częściowo ich nakierować bo w innym przypadku błądzą i jest nie potrzebny spam :D

­

Dziękuję! chociaż ktoś na tym zjebanym forum

Opublikowano

­

jeśli możesz dodaj ją tutaj a zostanie dodana do tematu 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Proszę bardzo:

https://mega.co.nz/#!mVN2GDjD!5TDu_ckNoeThF3w_GXLXMmkyY3L5kFKLfBbA5RBqOBU
http://screenshot.sh/mFyxGHJ3pwV2v

Skan :)

Passy do Maszyny i MySQL:

root

123456

Żeby uruchomić piszemy

cd /usr/home/mt2/ && ./start.sh

Żeby wyłączyć piszemy zamiast start.sh close.sh :P

Co do usuwania logoów piszecie clear.sh :D

­

Dziękuję w imieniu wszystkich cebul które nawet nie będą potrafiły użyć tego słowa 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

z plików użyje chyba wszystko :D dodam może jakieś systemy[z mpc/m2dev'a lub epvp  xD]. jeżeli mozna wiedzieć pliki mają game 29k czy 34k? :)

jl2xm7.jpg

Opublikowano

z plików użyje chyba wszystko :D dodam może jakieś systemy[z mpc/m2dev'a lub epvp  xD]. jeżeli mozna wiedzieć pliki mają game 29k czy 34k? :)

z tego co pamiętam to chyba 29 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nudy. pliki fajne dobre niezbugowane ;d serwer na hamaku a nawet dedyku by sie na nich sprawdził ale na dedyku trzeba było by lekko sety zmienic 65>85>105>125>145 itp xD:D ładnie by wyglądało i pod mediuma :P

jl2xm7.jpg

Opublikowano

nie chciało mi sie sprawdzać :D popoprawiam troche rzeczy ułatwie i dam hamaka hehe :D nudy że coś :/

mf76so.jpgjak wgram all na caside to tylko potem sponsora znalesc na dedyka :/[żółcie są bo ss robione gdy game dopiero się kompilowało i były żółcie :D]

Ty tak serio? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Wszystko gra, jedno pytanie mógł by ktoś podrzucić normalnego clienta.exe zamiast tej głowy sury do odpalania metka?

od terenza zapożycz  

Gość Lajk™
Opublikowano

Wszystko gra, jedno pytanie mógł by ktoś podrzucić normalnego clienta.exe zamiast tej głowy sury do odpalania metka?

Metin2.bin na .exe ;)

@WaRnning?! dzisiaj poradniki ogarne, wiem że było coś z chown i chgrp a nie zrobiłem bo nie pamiętam jak to szło dokładnie :/

Opublikowano

nie da się stworzyć konta w navi bo wyskakuje błąd jak chce wejść w account,wiesz jak to naprawić ? po za tym dobra robota  ;)

Wgraj sobie tabelki account od terenza ;)

Opublikowano

działa słuchaj jeszcze jedne problem jak się loguje z clineta i tworze postać to nie ma woja 

Wrzuć do swojego root i powinny być postacie ;) zxc nwm czym wy to rozpakowujecie że uszkadza się warrior_m.msm

Opublikowano

Czemu mnie ciągle wywala :)? wgrałem wszystko (wojownika pliki też bo także nie miałem) jest ok tylko mnie wywala. Tabelke account wzialem z mojego starego servera.. (Bo nie ma strony i nie chcialo mi sie robić konta w mysql) może to przez to?. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...