Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od AC3 każdy bohater posiadał jakąś charakterystyczną broń, Connor miał tomahawk, Edwar walczył dwoma mieczami, Arno miał widmowe ostrze, etc.

Tutaj widać na rękawicy z głównym ostrzem jakiś rodzaj broni palnej? Może parowej, jeśli potwierdża się pogłoski z Londynem XIX wieku.

Ochraniacze na kostki, czyżby powrót walki wręcz? Szczególnie, że na drugiej ręce widać kastet.

No i najciekawsza część czyli laska z orlą głową. Czyżby w środku było ostrze, które można wyjąć?

No i hasło teasera, a może i całej gry "Opression has to end" czyli mniej więcej "Ucisk musi się skończyć", a może to nakierowanie nie tylko na Londyn, ale całą imprerialną Wielką Brytanię, która w szczytowym momencie kolonializmu "uciskała" pod swoim berłem 1/5 świata, a może to sugeruje jakieś misje poza Londynem, może Egipt? Skoro tam Arno kazał wywieźć artefakt na koniec Dead Kings.

Co sądzicie?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ta nowa odsłona to po prostu AC Victory o którym jest już masa informacji dot. gdzie się dzieje, kto jest bohaterem itp ;)

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17880888,Rach_ciach_i_Assassin_s_Creed__Victory_czai_sie_na.html

Co do samej gry to jestem dość sceptycznie nastawiony (Unity i te sprawy), ale myślę że nie powinni popełnić kolejny raz tego samego błędu. Poczekam na recenzje i może zakupię.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Według mnie Assassins Creed skończył się na części 3. Teraz to już tylko same Londony i te sprawy, nie podoba mi się to. Czekam aż pojawi się AC w stylu Brotherood. 

Według mnie ocena tego nowego AC to 6/10. 

40k5thC.png

Opublikowano

Według mnie Assassins Creed skończył się na części 3. Teraz to już tylko same Londony i te sprawy, nie podoba mi się to. Czekam aż pojawi się AC w stylu Brotherood. 

Według mnie ocena tego nowego AC to 6/10. 

Jak dla mnie III to totalna porażka, żadnych misji pobocznych, broni, strojów, sklepów, skrzyń - 

tego co w AC było podstawą. W AC IV już trochę lepiej, ale i tak to nie było to. Dopiero Unity pokazało klasę -

wróciły granaty, dodano nowy rodzaj broni(Widmowe Ostrze) i inne fajne rzeczy. Jedyne co to nie podoba mi się trochę system walki, ale jest jak jest.

Zobaczymy co pokaże ta część, czekam na wtorek z niecierpliwością. ;)

Dzięki za info @Lord Makin bo pewnie bym nawet nie wiedział.

Opublikowano

Assasin z nowymi częściami robi się coraz to nudniejszy. Moim zdaniem 3 pierwsze części były najlepsze.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ja to jeszcze Unity nie przeszedłem a tu juz nowy Asasyn sie szykuje, w sumie to nawet fajnie sie zapowiada podoba mi sie ta zmiana postaci w trakcie rozgrywki ;D 

Ach i widzę ze Ubi wraca do starych zagrywek wersja na PC kilka tygodni później niz konsole...

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ja to jeszcze Unity nie przeszedłem a tu juz nowy Asasyn sie szykuje, w sumie to nawet fajnie sie zapowiada podoba mi sie ta zmiana postaci w trakcie rozgrywki ;D 

Ach i widzę ze Ubi wraca do starych zagrywek wersja na PC kilka tygodni później niz konsole...

Spoko w końcu nagram wszystkie i wrzucę na yt xD

EXPmIpC.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem starsze części Assassina były dużo, dużo lepsze. Niż ta co wyjdzie teraz .. oczywiście nie zmienia to faktu, że i tak zagram. :)

Najbardziej podobała mi się zapowiedź Unity :)