Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Project Classic

BJayBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Project Classic

Witam, może na początek trochę o wszystkim opowiem. Ostatnimi czasy zwykła gra w MC oraz gra na serwerach typu "Frakcje" zrobiła się nudna. Pomyślałem więc trochę, wynik moich myśli to powrót do klasycznego mc, tak jak to było kiedyś, a w zasadzie gra gdzie mamy 2 obozy i każdy walczy przeciwko innym. co o tym sądzicie? Zgłaszajcie się w komentarzach lub na PW do dołączenia, teamy będą rozlosowane, dobrze się zastanów bo można napisać tylko raz, Edity od razu są odrzucane!!!

SERWER BĘDZIE OPŁACANY PRZEZ GRACZY PRZEZ PRZELEW LUB SMS!!! PAMIĘTAJ O TYM PISZĄC ZGŁOSZENIE!

Główne wymagania: Skype, minimum 14 lat, głos po mutacji (u kobiet nie wymagane xD ), mniej więcej ładne budowanie, przynajmniej coś więcej niż klasyczna ziemianka, poczucie humoru, możliwość drobnych dotacji serwera (gdy powstanie powiem mniej więcej ile, ale w granicach 3 zł)

Opisz dokładnie siebie, swoją osobowość, zainteresowania, płeć, wiek, hobby itp.

w razie pytań zapraszam na PW

BJayBlue-Kocham%20wszystkie-Dziewczyny%2

Opublikowano

SERWER BĘDZIE OPŁACANY PRZEZ GRACZY PRZEZ PRZELEW LUB SMS!!! PAMIĘTAJ O TYM PISZĄC ZGŁOSZENIE!

Opisz dokładnie siebie, swoją osobowość, zainteresowania, płeć, wiek, hobby itp.

Chcesz grać ? ZAPŁAĆ.  Po co komu taki serwer aby komuś płacić aby zagrać na prostym serwerze gdzie są dwa obozy i zwykła bijatyka. Pluginy również pewnie z internetu.

Po co mam Ci opisywać moją osobowość, zainteresowania, hobby ? Wydaję mi się że aby grać w Minecraft , nikt nie musi znać moich hobby oraz mojej osobowości.

40k5thC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...