Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 dni] Sℓαѕнєя_

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Witam nowego Pana GM'a. Nie wiem czy nie rozpędził się Pan za bardzo, Panie Neoxyh.

Chciałbym się odwołać od niesłusznego BANA. 

Po pierwsze Neoxyh - chyba nie jesteś do końca zapoznany z naszym kochanym regulaminem na forum.

1396198139-U945952.png

Ostatni punkt - Gdzie masz tutaj napisane o udostępnianiu rozmów? To moja wola czy coś takiego udostępniam. 

Po drugie primo - dane osobowe i wizerunek osoby nie został udostępniony, ponieważ zdjęcia zostały "zamazane" więc nie złamałem w tym ani jednego pkt regulaminu "Panie" Neoxyh.

Dziękuje za uwagę szanownego GM'a >.<

Opublikowano

Witam, Witam nowego Pana GM'a. Nie wiem czy nie rozpędził się Pan za bardzo, Panie Neoxyh.

Chciałbym się odwołać od niesłusznego BANA. 

Po pierwsze Neoxyh - chyba nie jesteś do końca zapoznany z naszym kochanym regulaminem na forum.

1396198139-U945952.png

Ostatni punkt - Gdzie masz tutaj napisane o udostępnianiu rozmów? To moja wola czy coś takiego udostępniam. 

Po drugie primo - dane osobowe i wizerunek osoby nie został udostępniony, ponieważ zdjęcia zostały "zamazane" więc nie złamałem w tym ani jednego pkt regulaminu "Panie" Neoxyh.

Dziękuje za uwagę szanownego GM'a >.<

Udostępnianie rozmów jest możliwe tylko wtedy, kiedy obie strony nie mają nic przeciwko. W tym wypadku Upss jasno stwierdziła, że nie zezwala na publikację tych oto zdjęć. I tak jeszcze co do regulaminu, to nie opiera się on tylko na tabeli kar.

Ban zostaje.

zSCFQrN.png

Opublikowano

@Neoxyh proszę mi podać pkt regulaminu, w którym jest napisane o udostępnianiu rozmów. Jeżeli regulamin to nie tylko tabela kar i regulamin napisany tutaj

http://www.mpcforum.pl/forum-611/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/

To znaczy, że kolejne pkt regulaminu sobie wymyślamy pod własne potrzeby? Nigdzie nie udostępniłem jej danych, ani zdjęć. A co do rozmów to mam prawo to udostępniać i jest to moja własna wola.

Opublikowano

Rozstrzygnięcie sytuacji.

Z racji, że nie możemy po prostu zbanować permamentnie za wstawianie zamazanych screenów to stała blokada zostanie zdjęta.

Jednak wrzucenie screenów z rozmową z osobą, która jest jednak znana w świecie Metina w celu obrażenia, sprowokowania do tego uznaję za marne usiłowanie uniknięcia złamania Regulaminu w zakresie, w którym dostałeś obecną karę. 

Doskonale wiedziałeś co robisz wrzucając te screeny na forum, nie wnikam już w cel, ani intencje umieszczenia tego na MPC.

Ban zostaje warunkowo zamieniony zgodnie z uprawnieniami wynikającymi z Regulaminu oraz Tabeli Kar zmieniony na 30 dni zawieszenia. Nie toleruje nadmiernego banowania, ale pobłażać naruszoniom nie mam też zamiaru.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...