Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile jest warte 150.000 pereł?

seI3a99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , nie gram w to , ale dostałem 150k pereł :P i chciałem zapytać czy to wgl jest coś warte? ile byłoby warte konto bez niczego tylko z tymi perłami?

Opublikowano

Maksymalnie za takie konto mógłbyś wziąć 20 zł. Lepiej opłacałoby Ci się to sprzedać jako kupon ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jak dla mnie to to nic nie jest warte bo puste konto i na nim 150k pereł to jest nic bo co on za to kupi :) 5zł ewentualnie jak ktoś coś ale marne szanse

Opublikowano

ludzie , ale ja z tym kontem tak teoretycznie. Pytałem ile to jest warte jest 150k pereł na kuponach.

Opublikowano

niewiele na aktualnych eventach co są aktualnie coraz lepsze na początku bo puźniej jak zwykle coś zepsują :P da się zarobić a wiec grosze

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...