Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy normalne są teraz masowe bany?

Velos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Od wczoraj straciłem osiem kont, w tym sześć założonych wczoraj. Co tu się dzieje? To teraz normalne?--windbot

Opublikowano

Normalne, CipSoft tępi botów, tępili i będą tępić.

62311 zbanowanych kont w kwietniu, nie ma co się dziwić, że usunęli Ci 8 kont ^^

Opublikowano

Normalne, CipSoft tępi botów, tępili i będą tępić.

62311 zbanowanych kont w kwietniu, nie ma co się dziwić, że usunęli Ci 8 kont ^^

@knockout

Nie ma to jak kosmiczne liczby :)

Dziwisz się, że dostałeś bana na najlepszym bocie na rynku no to przydałoby się pouczyć lepiej ustawiać bota ;)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Wiesz, latalem wczesniej na windzie i bylo zero problemow. Wydaje mi sie, ze bany leca za bota + 10minmaile i takie tam. Od wczoraj wszystkie bany poszly wlasnie z 10minmaili, a konto ktore mam od 2002 roku mimo bocenia przez pare lat nietkniete.

Opublikowano

A ja latam na tibiiauto i żadnego bana nie dostałem chociaż bociłem 24h. Schowajcie się z tymi xenobot i windbot

Bo nazwa bota nie swiadczy o tym, ze unikniesz bana, to zalezy tylko od uzytkownika ;_; jak dobrze ogarniesz waypointy i nie bedziesz chodzil kwadratowo to pewka, ze bedziesz bocic 24/7

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...