Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za gra?

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym się dowiedzieć, na czym ta gra polega, co się tam robi, jaki jest cel itp. Oraz na jakiej platformie (steam, origin) i ile kosztuje (mniej więcej) i ile waży?

Opublikowano

Głównym celem gry jest przetrwanie w bardzo trudnych a wręcz ekstremalnych (Zależy od ustawień) warunkach. W grze jest mnóstwo bosów zaczynając od najtrudniejszego Jeleniocyklopa aż po webbera. Gra się dzieli na trzy części zwykły Don't Starve, Don't Starve Together oraz ostatni Don't Starve Regin of Giants (czyli Panowanie gigantów). Każdą wersje da się że sobą połączyć i na niej grać np. Połączenie Don't Starve Together z Don't Starve Regin of Giants. Głównym celem tej gry jest poprostu przetrwanie. Gra jest na platforme steam a jej koszt jest zależny od wersji zwykły Don't Starve kosztuje 14 euro (ok. 55 zł), Don't Starve Together 20 euro (ok. 80 zł) a Don't Starve Regin of Giants 5 euro (ok. 20 zł).

Opublikowano

@554461402688252517908.png Mayard. Tak, ale nie będę kupował prosto od wydawców. Gdzie można kupić najtaniej, lub gdzie Ty kupiłeś i za ile.­

Opublikowano

Don't Starve nie można kupić w wersji pudełkowej jest tylko sprzedawana za pośrednictwem steamu.

Opublikowano

­@Skoxus Z tego co wiem, jest jeszcze allegro. Przelotnie patrzyłem, ale nie widziałem wersji pudełkowej, więc może bym się od innych coś dowiedział.

Opublikowano

@xMNx tak jest jeszcze allegro ale trzeba znaleźć dobrego zaufanego sprzedawce lub kogoś kto ci odsprzeda klucz inaczej nie polecam kupować. Sam kupiłem Don't Starve za pośrednictwem steama bez żadnych komplikacji i czasu oczekiwania. Co do wersji pudełkowej jestem pewien że nie istnieje Kleinet czyli twórcy gry dbają by gra się nie rozprzestrzeniała. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...